Mit lehet tenni a bolcsis betegségek ellen? Mennyire lesz ez így gyakori? Mit lehet tenni az étvágytalanság ellen?
10.5 hos a fiam és sajnos bölcsibe kellett íratni mivel vissza kellett mennem dolgozni. 2 hetet volt bent és már másfél hete hogy beteg. Vírusos fertőzés és kétoldali fulgyulladas.
Az orra nagyon be van dugulva. Folyamatosan megy az orrszivo, ürül is a valadek, de még így sem ürült ki. Nehezen kap levegőt és mostanában alig akar enni. Se cumisüveg se étel.
Ezeket leszámítva boldog, játszik és mosolyog.
szerintem ez nagyban gyerekfüggő.
Ellene tenni semmit nem tudsz, az fix.
Sógorék lánya pl 2 évig 1 hetet ment, 2t otthon. Pedig tömték minden féle vitaminnal, immunerősítővel.
A lányunk nem kapott semmit, bölcsi alatt 2x volt beteg összesen.
Mondjuk itt mind a 2 gyerek 2 évesen kezdte. Nem tudom számít-e (szerintem azért egy 10 hónapos immunrendszere gyengébb mint egy 2 évesé. Azért jegyeztem meg)
Az orrdugulásban segít az allergia elleni gyógyszer, pl. lordestin szirup.
Amúgy sajnos nem tudunk mit csinálni, az első évek ilyenek. Nagyobbik fiam nagycsoportos lett mire nem lett olyan beteges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!