Mi állhat az elhúzódó betegségem hátterében?
4 hete elkezdett fájni a torkom, majd belázasodtam. Ez közel 3-4 napig tartott. Ezután a hangomat meg kellett erőltetnem és így másnapra teljesen el is ment a hangom. Elkezdtem szedni rá a Homeovox nevű tablettát, mely szép lassan kezdett használni. Az utóbbi pár napban azonban újabb tüneteim alakultak ki. Savas érzet van a számba és gyakran felböfögöm a levegőt. Nem beszélve az étvágytalanságról, aluszékonyságról és az émelygésről. Emellett a számba, a fogam mellett egy fehér csíkot fedeztem fel, ami úgy tudom a szájrák jele. Voltam vele orvosnál de gyakorlatilag meg se vizsgált csak adott 3 gyógyszert: Cerucal, Ludea, Acido-Git. Ezeket 2 napja szedem, de szinte semmi változás. Szerintetek mi állhat, az elhúzódó betegségem hátterében és mit ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nézz utána a gyógyszerek mellékhatásainak.
Hány éves vagy?
Mi a napi tevékenységed?
Mi a napi ritmusod?
Hogyan táplálkozol?
Mennyit iszol?
Sportolsz, mozogsz-e?
Milyen magas vagy? Mennyi a testsúlyod? Milyen az izomtömeged?
Ezek nélkül szerinted mit tudunk itt találgatni?
19/Fvagyok
180 cm és 56 kg
Napi szinten sportolok, elég pörgős életét élek. Nem dohányzom, nem is iszok alkoholt. A táplálkozásom elég rendszertelen, főként esténként tudok sokat enni. Alvászavarral is küzdök, általában éjjel 2-3 közöt tudok elaludni.
A hàzidokid refluxra gyanakszik.
Üdítőitalok, kàvé, cigi, vörös húsok, sok kaja egyszerre hirtelen okozza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!