Miért van rossz érzésem?
1000 oka lehet.
Lehet, nem akar ott aludni.
Lehet sok neki nélküled így már.
Lehet valami történt benn vele. Akármi baj lehet.
Lehet most jutott el a tudatáig, hogy ez komoly dolog, nem csak játékból jár oda.
Nekem a fiam 2,5 évesen kezdte el az ovit. Egyből bennalvósan. Kb az első fél év probléma mentes volt.
Viszont onnantól 1 éven át minden egyes reggel sírással ment. Beért és eddig tartott.
Lányom 2évesen kezdte a bölcsit, 2,5 évesen átmentünk oviba. a bölcsiben és áprilistól július végéig, majd szeptember első 2 hetében az oviban 1x nem sírt. Azóta viszont minden nap sírva megy. Benn tök elvan, nagyon szereti. Ahogy kilép a kapunk, 1 óra sírás ismét.
Ez ilyen sajnos. Majd belejönnek.
Viszont 1 hete
4,5 éves lányom. Választékosan beszél, meg tudja fogalmazni az érzéseit. Tud róluk beszélni.
2 éves kora óta jár közösségbe, most középső a. Előtte nem voltak nagy kiborulásai. Amióta elkezdődött az ovi minden nap sír, hogy nem akar menni. Azt mondja, hogy nem akar tőlünk elválni.
Nem kell mindig mögé látni valami bántást. Egyszerűen lehet hogy a te gyerekednek is most ez nehezebb, mert. És nem biztos hogy tudod miért. Ez ilyen. A nem bölcsis időkben kapjon minőségi figyelmet. Ezt tudod tenni. (Ha tényleg nincs semmi)
2-es - költözés miatt lett bent alvós. A nagyobbikért is délután kell menni és már nincs olyan közel az otthon, hogy 2x induljunk el.
De az alvás amúgy is ki volt tolódva,
9
Magadról beszélsz, kedves unintelligens furko? A gyerek simán erezhet így. Elkoltoztunk, már nincs meg a régi szobám se és anyunak se vagyok olyan fontos, hogy ebéd után értem jöjjön. Áruld már el, ebben mi a parasztság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!