Bölcsődébe érdemes a gyereknek hátizsákot venni, amibe
viheti a váltóruhát vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Nemsokára bölcsi és gondoltam veszek hátizsákot, de nemtudom mennyire szokás ez. A kicsi biztosan örülne neki, talán jobb kedve lesz az egészhez. De lehet hogy senki nem visz, nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni.
Nálunk szinte minden gyereknek van. Mi visszük benne minden nap a kulacsát, az aktuális kedvenc játékot, váltó ruhát ha kell. Az az ő saját kis cucca, nem a saját táskámba fogom pakolgatni. Ráadásul szereti is vinni a fiam.
aug. 28. 23:10
2/11 anonim válasza:
Szerintem gyereke válogatja, hogy visznek-e :) Cikinek biztos nem ciki. Mi vittünk, abba csomagoltam az ő kis dolgait, pl. alvókái, napkalap, amikor gyümölcs nap volt, belefért a gyümölcs, vagy ha vinni kellett be zsepit, ilyesmik. Volt, hogy a lányom vitte, de legtöbbször én, nekem praktikus volt, hogy a kocsiban tudom, melyik az ő cucca. Oviba is visszük amúgy tovább. Ha egy tanácsot elfogadsz, olyan hátizsákot válassz, aminek a két pántját elöl össze lehet kapcsolni, mert úgy biztos nem csúszik le a gyerek válláról.
aug. 28. 23:12
3/11 anonim válasza:
Szerintem vigyetek nyugodtan. Ahogy az előttem lévő is írta, ebbe bele tudjátok rakni a dolgait. Váltóruha, játékok, stb...
aug. 28. 23:13
4/11 anonim válasza:
Nálunk nem szokás
aug. 29. 00:15
5/11 anonim válasza:
Tök felelsleges volt, alig használtuk - még most oviban sem. Váltóruha úgyis a szekrényében van, nem kell mindennap vinni.
aug. 29. 00:47
6/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges. A váltóruha bent van a dobozában/szekrényében, max 1-1 darabot kell pótolni, azt sem minden nap.
Nálunk nem kell kulacs, pohárból isznak egész nap. Az alvókáját a kezében szokta vinni.
Nekem csak nehezítené a dolgom, ha még az ő hátizsákját is kellene intéznem.
aug. 29. 06:36
7/11 anonim válasza:
Ahogy neked jól esik. Lányomnak sose használtunk, fiam viszont akkor lett ovis, amikor a nagy iskolát kezdett, így ő is szeretett volna táskát. Nagy boldogan vitte a cuccait benne, de üresen is elcipelte.
Ha bölcsit kezdett volna is kapott volna.
aug. 29. 07:23
8/11 anonim válasza:
Mindkét gyerekeknek volt és hasznos volt. A koszos ruhát rögtön beletehetik a gondozók, délután jó időben kint vannak, akkor a táskájába tesznek mindent és nem kell bemenni az épületbe (amit akkor már takarítanak), hanem az udvaron felkapom a gyereket és a táskáját.
aug. 29. 08:15
9/11 anonim válasza:
Én vettem neki, de nem a bölcsi miatt. Oda eszembe se jutott , mivel nálunk nem lehet bevinni gyümölcsöt, kulacsot se, mert pohárból isznak, plüsst lehet.
Popsikrém, pelenka, csereruhának meg szerintem kicsi, mert pici a háta is, nagy pakolóhely nincs benne. De megjegyzem, hátha egyszer ez fog segíteni elindulni. Oldaltáskája is van pici, amibe kavicsokat szoktunk gyűjteni.
aug. 29. 09:04
10/11 anonim válasza:
Nálunk nem divat, 1-1 gyereknél láttam.
Én vettem neki, mert cuki is, meg elkezdte szépen a saját kis motyóját összeszedni, így nekem érzésre önállóság támogatásnak sem rossz.
Váltóruha benn van a bölcsiben, ottani pohárból isznak, így igazából csak az aktuális kedvenc játék, meg biztonsági cumi utazik benne, de szerintem nagyon aranyos, hogy már figyel a dolgaira és pakol :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!