Gyereknevelőknek mit lehetne venni? Csak úgy mert annyira megnyugtató ahogy megvigasztaljak a gyerekem/mást is, és gondolom jól esne. Névnap augusztusba van amikor nem megyünk, szulinapot elnéztük . Többi lent
A legfontosabb: nem gyűjtünk közösen semmit. De jó lenne adni vmit, nagyon tisztelem és szép lenne vhogy a hálát kifejezni. :)
Ha lehet ne szóljatok le 😏
Kisgyermeknevelőként én mindig nagyon tudtam örülni egy könyvutalványnak. De ilyen nagyobb volumenű ajándékot karácsonykor, pedagógus napkor, a nevelésiév végén kaptam.
Nőnapra, névnapomra általában gumicukrot kaptam a szülőktől, mert megkérdezték, hogy mi a kedvenc édességem és azzal kedveskedtek :)
A "csak úgy" ajándékok amiket évközben kaptam azok általában kis apróságok voltak amiket a gyerekek készítettek otthon. Én az a típus vagyok, aki nagyon tud örülni egy festékkel összemaszatolt kőnek, egy lepréselt virágnak, egy irkafirkának. Az összes ilyen kis apróság elvan téve és mindegyikre emlékszem, hogy kitől és mikor kaptam :)
Ha ügyes vagy az ilyen diy dolgokkal, akkor pl a gyereked jelét megformázhatod levegőre száradó gyurmából, akkora formában, amekkora nem nem néz ki furcsán egy töltőtollon. S ha a jel megszáradt, megfestetted, pillanatragasztóval felragaszhatod a tollra és máris kész egy nagyon hasznos, nagyon személyes ajándék.
Vagy hobby boltokban lehet kapni milliónyi apró állat, jármű formát, ott is felkutathatod a gyereked jelét ugyanilyen célra.
Egyszer kaptam egy tábla csokit, aminek a csomagolás teljes hosszában rá volt ragasztva egy kép ahogy ölelem a gyereket, és rá volt írva, hogy "Lobban sejtelek mint a szokikat" (Jobban szeretlek, mint a csokikat) Egyszer a gyerek a szülei füle hallatára sejpítette el ezt nekem a folyosón.
Szóval nem kell nagy dologra gondolni, ha egy picit személyessé teszed garantált a nevelő néni szívének az olvadása :)
3# a pedagógus nap vasárnap van.
Akkor hogy adjam oda? Vasárnap?
6# nem mindenki szeret olvasni.
Van aki kifejezetten utál, mert van internet ott mindenz megtalál, ami igaz is .
Nőnapra mit lehetne adni ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!