Családlátogatás alkalmával jobb hazudni ilyen esetben?
Már felvették a bölcsibe?
Szerintem ilyesmi nem zavarhatja őket. Max azt mond, hogy nap közben nem veled alszik (gondolom ez igaz).
Senki nem nézi jó szemmel, akinek valamiért elmondjuk. Mert külön szoba és külön ágy kell neki. Ezt hallgatom 1,5 éve. De annyira sírós volt babának, hogy nekünk ez élhetőbb volt, aztán így maradt.
Igen, már felvették. Nappal nyilván nem alszom vele, de mellettem alszik el.
Hát a gondozó jobb, ha tudja, hogyan álljon a helyzethez..
Mondjuk feltételezi hogy egyedül elalszik pedig kell neki hogy simogassák a haját vagy akármi, kivel szúrsz ki legjobban, ha kamuzol? A saját gyerekeddel.
Kisgyermek nevelő vagyok, feleslegesen ne hazudj, mert ha egyszer még is kiderül elkönyvelnek a hazudós szülőnek. Amúgy teljesen felesleges, minket azért érdekel ki hol és hogyan alszik, hogy segítsük az elalvásban,ha azt mondod egyedül alszik, akkor próbálunk olyan helyet biztosítani és mi sem megyünk oda zargatni, de ha tudjuk hogy együtt alvás van, odaülünk, sőt van hogy fekszünk egy szivacson mellé a kezdetekben.
Így csak azt tudom mondani a hazugságnak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!