Ilyen helyzetben mi történik? Vissza lehet csinálni?
Lejárt a gyed, mennem kellene vissza dolgozni anyagi okok miatt. El is kezdtük intézni a bölcsit, lett is volna hely, de a bölcsi addig nem vette fel, amíg nem vittem a munkáltatói igazolást. A munkahelyem ezt úgy adta ki, hogy kérem a szabadságok kiadását és megjelölik mikor kezdek. Kicsit ültek rajta, mert kavarodás volt. Mire kiadták a bölcsi szólt, hogy újra kell kezdeni az egész peocedúrát onnantól, hogy nek tudni lesz-e neki hely.
A munkahelyem visszavár, a fizetés nélküli szabadságom megszűnt a gyerek elhelyezése pedig teljesen bizonytalan. Mit csináljak, ha dolgoznom kell és nincs kire hagyni a gyerekem? Szívem szerint addig maradnék itthon, amíg nincs biztos helye, de erre van lehetőség? Ha jól tudom már nem él a felmondási védelem sem.
Önkormányzati bölcsi?
Csak mert erre felénk ilyen nincs... Hogy hirtelen még sem lehet vinni a gyereket a bölcsibe, pedig azt ígérték.
Menj be az önkormányzatra, verd ki a balhét és már mehet is a gyerek a bölcsibe 🤷🏼♀️
Ha szép ha nem, ők sem viselkedtek veled szépen.
Vagy ha nem akarsz egyből panaszt tenni, akkor a bölcsődevezetővel is lehet kedvesen beszélni, elmondani neki a problémát de azért finoman megpedzegetni, hogy nem erről volt szó és elmész a fenntartóhoz.
Mielőtt elitélitek az ötletemet, az én gyerekemmel nem kellett ilyenhez folyamodnom viszont mikor bölcsődevezető voltam akkor közölték velem, hogy hétfőn kezd az xy, holott hónapokkal későbbre kérte anyuka a helyet.
De az állam jelenleg a munkából visszatérő nőket támogatja (vagy akarja úgy feltüntetni) és olyan nincs, hogy egy anya vissza akar térni dolgozni és az állam nem biztosít a gyermekének férőhelyet😅
Pontosan ugyanez van akkor is, ha beteg a gyerek és szólni kellene a szülőnek, mert a bölcsődei gondozóknak és az óvónőknek nincs joguk kib@szni szegény szülővel, hiszen ha otthon a gyereke akkor szintén nem tud dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!