Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Megis mi értelme a családlátog...

Megis mi értelme a családlátogatásnak?

Figyelt kérdés

Jelentkeztünk bölcsibe, októberben kezdi a lányom.

Most szoltak, szeretnének kijönni környezettanulmányra.

Ennek mi a célja? Mi értelme?

Ha putriban élünk is felveszik illetve egy palotából is.

A védőnő eddig járt már párszor nálunk (igaz azt sem értem minek), pont azért, milyenek a körülmények itthon. Most ők is kijönnének, utana az ovikezdésnél is.

De nem értem, minek?!

Nincs takargatni valóm nyilván.

Náunk most az a felállás áll fenn, hogy 2laki életet élünk.

Van egy házunk, ez a lakcimünk is. Itt lakunk. De munka és fiamnak az ovi miatt sokat vagyunk anyáéknál. Anyáek falujának a bölcsijébe fogunk járni.

Igy nem szeretném,ha anyához állítanának be. Mi van akkor, ha én nem megyek bele a családlátogatásba?

2023. aug. 30. 08:28
1 2
 11/20 babyboom567 ***** válasza:
77%
Tehát igazából van takargatni valód,mert életvitelszerűen nem a tartózkodási helyeden élsz,és a gyereket bevették a bölcsibe.Ha a másik lakcímedre hívod őket,problémák lehetnek.Nem irigyellek.
2023. aug. 30. 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is van, a bölcsődei gondozókat ez nem érdekli. Ők nem ezért mennek. Őket konkrétan a gyerek érdekli, ill. a gyereket körülvevő otthoni környezet.
2023. aug. 30. 12:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nincs takargatni valóm.

Itthon várom őket szeretettel, anyáméknál nem, mivel az nem az én otthonom, ott csak néha tartózkodunk. Nem ott lakunk.

2023. aug. 30. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
De azt jelentetted be tartózkodási helynek és azért vették fel oda bölcsibe a gyereket.
2023. aug. 30. 12:39
 15/20 babyboom567 ***** válasza:
43%
Tudja a bölcsi,hogy nem ott laktok?A takargatni valód az, hogy NEM OTT LAKTOK!Ha sok gyerek van a körzeteseket vehetik fel!Ha kevés gyerek van, akkor felvehetik.
2023. aug. 30. 12:41
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen, tudja a bölcsi. Hisz egyrészt látták a lakcímkártyánkat, amin hozzateszem ismét, 2 éve ez a cím szerepel, nem a bölcsi miatt.

Másrészt direkt beszéltem a beiratkozásnál róla a vezetővel.

2023. aug. 30. 12:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és hozzateszem, a munkahelyem is abban a faluban van, munkáltatóit id vittem. Ami alapból elég lett volna a felvételhez.
2023. aug. 30. 12:45
 18/20 babyboom567 ***** válasza:
52%
Akkor nem értem mi a baj?A családlátogatásra nem ,hasraütés-szerűen mennek, hanem fognak telefonálni, és megkérdezik,hogy melyik nap menjenek, te meg megmondod, hogy pl. szeptember 17.-e 17,30 jó nektek.És a hogy xy lakcímre kell menniük.(bár ezt illene jó előre lebeszélni)Ez a gyereknek fontos,mert az egy bizalmi kapcsolat, ha anya beengedte ezeket a néniket a házba.
2023. aug. 30. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:
14%
A baj az, hogy te mindenen kötekedsz és fröcsögsz a kérdezőre. Más baj nincs.
2023. aug. 30. 13:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is anyósnál van a tartózkodási helyünk. De 2 utcával arrébb lakunk albérletben, oda fognak kijönni. (Állandó lakcímem egy 30 km-rel arrébb lévő város) De nálunk azt mondták a nevelőnők, hogy ha valaki nem akarja, nem mennek ki hozzá. Sőt, aki a szomszéd faluban lakik, oda nem is mennek, mivel csak alvásidőben van erre kb fél órájuk, úgyhogy csak a helyiekhez mennek. Én örülök, hogy jönnek, tudok kérdezni és legalább a gyerek is látja őket, megismerkedik velük.
2023. aug. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!