Kaphat tápszert a kisgyerek a bölcsiben, ha még igényli étkezés után vagy étkezések között?
Kaphat.
Nekem a kisfiam csak és kizárólag tápszert iszik (autista).
Még az oviban is bekeverik neki, nem, hogy a bölcsiben.
Se cumisüveget, se saját élelmiszert/italt nem lehet bevinni.
(kivétel az orvosilag igazoltan speciális igényű gyerekek)
A gyerekek borzasztóan gyorsan alkalmazkodnak a helyzethez és a többiekhez. Akik még szopiznak azok se keresik a cicit a gondozókon, a tiéd se fogja a tápszert.
#5 vagyok, az anyatejet nekünk nem engedték, arra hivatkozva, hogy nem tudják, mennyire friss, megfelelően volt-e tárolva.
Mondjuk részemről fel sem merült, hogy lefejt tejet vigyek be, mert nem is fogadja el a lányom.
Tápszert is csak bontatlan dobozzal szabad bevinni ( bár gondolom annak is van bontástól számított szavideje, nem tudom, elfogy-e addig)
2-es vagyok. Az igaz, hogy mi speciális eset vagyunk, de a többi (normál fejlődésű) gyerek is beviheti nálunk, amit eszik/iszik.
Cumit, cumisüveget, tápszert, anyatejet, sőt akár kubut, kakaóscsigát is. Nálunk a bölcsiben és az oviban is így működik. Sőt, vannak allergiás gyerekek, akiknek az ebédet máshonnan rendelik.
Szóval nincs ebből probléma. Mindenki azt eszik/iszik, amit igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!