Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Könnyebb vagy nehezebb lett...

Könnyebb vagy nehezebb lett az életed, amikor bölcsis lett a gyermeked? (Egyetlen gyermek esetén)

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

1 évesen ment a kisfiam bölcsibe fél napra, addig én dolgoztam. Én is azoknak a táborát erősítem akik becsavarodnak otthon szóval nekem nagyot jót tett. Sokkal több türelmem volt a kisfiamhoz délután, munka után, sokkal jobb lett az együtt töltött idő. A betegségek nem voltak vészesek az első évben, utána pedig szinte alig volt beteg. És első perctől imádta a bölcsit. Mikor 2 éves lett, akkor mentem vissza teljes állásba dolgozni. Hát, mondhatom hogy 4 órában jobb volt. Hazaértünk délre, kis játék, a kisfiam aludt egy nagyot. Addig én főztem, pihentem, edzettem, mikor mi. És szabad volt az egész délután.

De mióta 8 órásban vagyok, állandóan hulla fáradt vagyok, nem érem utól magam egyszerűen. De akkor is még így is jobb mint otthon ülni évekig. Én egyszerűen nem bírtam, pedig imádom a kisfiamat, ő a mindenem.

2023. jún. 30. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Lányom oviba egyszer volt beteg. Könnyebb lett, mert Én nem igazán szerettem azt a babakort...kinek mi. Nekem kell a munka is. Hobbik meg barátok, programok akkor is voltak, amikor otthon voltam vele még...csak sokkal macerásabb.

Nyilván minden kornak megvan az előnye és a hátránya is.

Most már 3.ba megy.

2023. jún. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!