Könnyebb vagy nehezebb lett az életed, amikor bölcsis lett a gyermeked? (Egyetlen gyermek esetén)
Miért egykénél kérded?
Mondjuk a nagyobb még éppen egyke volt, amikor visszamentem dolgozni és már ovit kezdett, de minden csak nehezebb lett.
A kicsi fél évet volt bölcsis ovi előtt, hát az meg kifejezetten katasztrófa időszak volt.
Nekunk ugyan mar uton van a teso, de a kisfiam viszonylag sokaig volt egyke. Most lesz 4,5.
2,5 evesen kezdte a bölcsit. Az egész jó volt, havi 1 betegseggel, dada segitsegevel kibirtuk. 3,5 évesen kezdte az ovit. Na ott viszont a 25 fős csoportban az első év katasztrófa volt. Remélem a következő év jobb lesz.
Nekem nagyon könnyebb lett.
Én becsavarodtam az itthon töltött idő alatt.
Nagyon hiányzott, hogy változatosabb legyen az életem, hogy a társadalom hasznos tagjának érezzem magam, ne csak egy eltartottnak.
A lányom pont a dackorszak csúcsán volt, én nagyon rosszul éltem meg az állandó sírást.
Nekem nem is volt hova visszammennem, munkám uj lett.
Hál isten nem beteges egyáltalán, így nem hiányoztunk sokat.
Most kiegyensúlyozottabbnak érzem magam sokkal, mint míg otthon voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!