Kellene vigyek tisztasági csomagot ez esetben? 3 héttel ezelőtt vittem tisztasági csomagot, a többi lent
Az egyik kisgyereknevelö kiirta a csoportba hogy hozzunk tisztasági csomagot, es hoztunk is. Néhány napja meg is köszönte hogy vittünk.
A másik kisgyerekn. nincs benne a mess.csoportba, és jelezte a tegnap -de csak nekem-személyesen hogy vigyek, amikor a kicsiért mentem.
Kellett volna mondjam hogy vittem már?, csak nem akarom hogy rossz néven vegye és a gyermekemmel bánjon majd hátrányosan emiatt.
Ö jelenleg csak helyettesítő-hosszabb ideig- és azért nem lépett be a csoportba.
Igen, kellett volna mondani. Ezért van a szánk.
Nálunk is volt ilyen, reggel vittem, majd a délutános nevelő szólt, hogy vigyek, de mondtam, hogy reggel már leadtam. Ő elnézést kért, és minden ment tovább
Értem, csak lehet elfogyott es amugyis vinni kell , mert még 1 hét, és ezzel 1 hónap letelik azóta hogy vittem..
Nálatok minden hónapba vinni kell?
Nálunk nem kell vinni, csak fogkefét és fogkrémet, de amikor épp szükséges valamelyik, akkor szólnak.
A helyettesítő minek szól, nem ő követi ezeket.
Van egy lapunk azon van jelőlve ki hozott, így bárki láthatja a dolgozók közül
Nálunk 2 havonta kell az egyik gyereknél
Évi 2-szer a másiknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!