Pécsett melyik a legjobb illetve legrosszabb bölcsőde?
Most lenne aktuális a kérdés, de már az egyik bölcsőde amelyet felhívtam nagyon rossz benyomást hagyott.
Akinek van tapasztalata örülnék ha leírnà! Előre is köszönöm!
Mivel a legtöbben csak egy bölcsibe járnak, erre kb lehetetlen válaszolni.
A lányom a csoda bölcsibe jár (nevko kertváros), mi elégedettek vagyunk velük.
Első vagyok, mi a tvt bölcsibe jelentkeztünk először, ott nem volt hely. Ezt a helyet kb fele-fele arányban dícsérték és szidták. Ilyen indokok voltak mindkét oldalon: fiatalok dolgoznak, nincs fű az udvaron, kiviszik őket hidegben is/nem viszik őket...
Nagyon rossz véleményt sehol nem olvastam pécsi bölcsiről.
Tudom, az emberek mindig keresnek valamit amibe beleköthetnek és mindenki másképp látja a dolgokat. Csak ha már a szülővel tiszteletlenek (jogtalanul) akkor elgondolkodik az ember hogy hova is viszi a gyermekét?
Attól féltem egy kalap alatt lehet helyezni az összeset, akkor inkább itthon maradok a gyerekkel 2,5-3 éves koráig amíg nem kerül óvodába. Ezért tettem fel a kérdést. Köszi mindenkinek aki válaszolt! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!