Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen felszerelések kellenek...

Milyen felszerelések kellenek a bölcsödébe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miket kérnek be a bölcsibe ? Mindenre gondolok itt tisztasági csomag, ruha, cipő, ágynemű stb...

És hogy zajlanak a bölcsibe a napok?

Mindenre kiváncsi vagyok minden korosztály egybe van? Mondjuk egy 5hónapos egy csoportba van egy 2 évessel? Miket játszanak stb?

Köszönöm a válaszokat.

2023. márc. 27. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
#9, nálunk a 2 év alattiak csoportját mini bölcsinek hívják, hiába is kötsz belém.
2023. márc. 27. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk váltásruha kell, benti cipő, benti cumi, takaró, pelenka, popsitörlő és popsikrém. Havonta kell vinni 1 csomag zsepit, 1 csomag szalvétát és egy folyékony szappant plusz van csoportpénz. Nyáron kellett kalap és naptej is.
2023. márc. 27. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 3 szett váltásruha, benti cipő, alvós dolgok (cumi, rongyi, állatka, stb.), pelenka, popsitörlő, popsikenőcs. Minden más (takaró, pohár) benti, vagy a csoportpénzből veszik meg a gondozónők (szalvéta, zsepi, kreatívkodáshoz eszközök).
2023. márc. 27. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Második kérdésedre válaszolva nálunk 12-en vannak 2 gondozónővel, a legkisebb 17 hónapos, a legnagyobbak elmúltak 3 évesek. Nem gond a korkülönbség, vigyáznak egymásra, meg a gondozók is odafigyelnek. A menetrend 8-tól fél 9-ig reggeli, aztán minden napra van egy tematika (éneklés, zenélés, meseolvasás, alkotás, torna), minden héten változik, hogy mit tanulnak, ezt délelőtt reggeli után szokták. Fél 10-kor tízórai, aztán udvar 11-ig, utána pici játék, fél 12-kor ebéd, és 12-kor alvás fél 3-ig. 3-tól fél 4-ig uzsonna. Utána ha jó idő van, udvaron várnak minket. Rengeteg játék van, mint egy játszóház, olyan (logikai játékok, építők több korosztálynak, plüssök, babák, autók, sínpálya, kiskonyha ezer tartozékkal, labda, könyvek, fel se tudom sorolni).
2023. márc. 27. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol már akkor be kell íratni a gyereket bölcsibe, mikor megszületik, nem tudom, nálatok hogy van ez, mennyire telített a létszám. Ha azt akarod, hogy szeptemberben menjen, akkor már be kell íratnod, minél előbb. Én tavaly egyedül maradtam a kisfiammal májusban, és októberben lett helye a bölcsiben, azt is úgy, hogy egy szülő visszamondta a helyet. A város összes bölcsijét felhívtam, fullon voltak mindenütt.
2023. márc. 27. 21:21
 16/20 A kérdező kommentje:
15# jezusom melyik varosban elsz?😱 En is egyedul leszek a kicsivel raadasul ahova koltozok a munkahelyem nagyon messze lenne ugyhogy kersnem kene azt is
2023. márc. 27. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#15, a barátnőméknek már akkor jelentkezni kellett, mikor alig 2 hónapos volt a kicsi.

Csak érdeklődni mentek be, és mondták, hogy még időben mentek. Mert lassan betelnek a helyek arra a tanévre is.

Kis város, egy bölcsivel.

2023. márc. 27. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb városban valóban már születése után be kell iratni, sőt van ahol már terhesen, ha biztosra akár menni.
2023. márc. 27. 22:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Egyszerre tobb bolcsibe is be lehet adni a jelentkezest?
2023. márc. 27. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt is helye válogatja. Nálunk az önkormányzat által üzemeltetett bölcsődéknek van egy jelentkezési lapja, ahol 3 bölcsődét kell megjelölni, ha teljesítitek a feltételeket (mindkét szülő dolgozik, lakcím a városban), akkor a háromból valamelyikbe jó eséllyel felveszik. Itt pl. nincsen extrém túljelentkezés, nemrég kezdte a lányom a bölcsit évközi kezdéssel, mi tavaly májusban adtuk be a jelentkezést. Év elején kellett érdeklődni, hogy tudják-e fogadni. Mi megyeszékhelyen lakunk.
2023. márc. 28. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!