Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Cicin elalvás és bölcsőde...

Cicin elalvás és bölcsőde kezdése?

Figyelt kérdés

Kisfiam nemsokára,20 hónaposan fogja elkezdeni a bölcsit. Az a "gondom", hogy csak cicin alszik el. Kicsit aggódom, hogy fog menni az elalvás a bölcsiben. Sok helyről hallottam, hogy ahol otthon cicivel alszik el a gyermek, a bölcsiben gond nélkül elalszik nêlküle is.

Nem szeretném leszoktatni, elvenni tőle. Épp elég nagy változás lesz neki a bölcsi kezdés is. Azt szeretném hogy majd ő hagyja el, a saját ütemében. Az utóbbi időben már egyre rövidebb ideig cicizik elalvás előtt,pár perc után lefordul róla és alszik is.

Azt szeretném kérdezni, hogy aki hasonló helyzetben volt hogyan alakult a bölcsis alvás? Elaludt gond nélkül?

2023. febr. 18. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Apával, nagyival nem alszik? Az én fiam most másfél éves, kb. 5 alkalom volt egész életében, hogy más altatta délután, az elmúlt hónapokban egy se. De a múlt héten minden nap nap közben az apja vigyázott rá, délben szoptatni bementem, de utána el. Simán aludt az apjával. Ha a közelben vagyok, általában csak cicin alszik el. Néha babakocsiban, háti hordozóban is - ezeknél sincs lehetősége megostromolni a pólómat, hasonlóan ahhoz, mint mikor nem vagyok ott.
2023. febr. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!