A gyedet 2hétre elvehetik ha?: A gyerekem elkezdett járni bölcsibe (most szokatom be) de a munkaviszonyom csak 2hét múlva lesz meg a beszokás után. Ebben a 2hétben munkaviszony hiányában elveszik a gyedet erre az időszakra?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne tudnom.
Sajnos csak most jutott eszembe hogy ha bölcsibe jar a kicsi elveszik a gyedet, de vajon eltekintenek a beszokatasi időtől?
Vagy most mit csináljak, mar elkezdtük a bolcsit 1hete..
Remélem szerencsém lesz .. ?
2022. okt. 25. 15:24
11/12 anonim válasza:
Igen valtozott a torveny. Nalunk a bolcsiben kint is van a papir. Nekem hiaba van munkaviszonyom, nem vettem vissza melozni. A kicsit pedig mar elkezdtem jaratni bolcsibe , amikor meglattam a papirt a Gyed- rol. Ki is irattam a bolcsibol, amig nem allok vissza dolgozni. Ez van lenyegeben kiirva a papirra, mert lefenykepeztem. “ csak akkor jar a Gyed , ha mellette dolgozunk, keresotevekenyseget latunk el..” Le kell mondani arra az idore a Gyed- et. De ha gondolod, atkuldom a papirt priviben
12/12 anonim válasza:
Elozo vagyok. * vettek vissza😀
Annyi még, hogy nem veszik el, hanem egy ido utan osszefutnak a szalak. A folyosito eszreveheti, hogy Gyed- et folyositanak es akkor neznek utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!