El akarok menni dolgozni, mert a gyes nem elég semmire, viszont a bölcsi munkáltatói igazolást kér?
A korábbi munkahelyemen megszűnt a munkaviszony, oda nem tudok menni. Lenne amúgy egy hely, ahova várnának, de amíg itthon vagyok a lányommal, addig ugye nem tudok kezdeni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Ha regisztrált álláskereső lennék azt elfogadnák? Valakinek ötlet?
Bölcsi függő. Meg kell velük beszélni. Van, ahol adnak 2 hónap haladékot, hogy bemutasd a munkáltatóit, valahol meg nem kezdhet addig, míg be nem mutatod.
Nekem ez utóbbi helyre jár a fiam. Elmentem dolgozni, egy hónap múlvs pedig kezdtük a beszoktatást.
De jelentkeztetek egyáltalán bölcsibe?
Köszönöm mindenki válaszát.
#3 Kértem jelentkezési lapot, ott mondták, hogy csatolni kell a szülők munkáltatói igazolását. Te hogy oldottad meg azt az egy hónapot? Hol volt a gyerek, amíg dolgoztál az első hónapodban?
5.
Így nálunk is kell..
Mert évközbeni jelentkezéshez kell.
Pl nálunk nem kértèk amiatt, mert még nem kezd a fiam..
De a rendes jelentkezési időben jelentkeztem 1 èvvel későbbi időpontra..
Akkor kérni fogják, amikor kezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!