Szükségem lenne tanácsokra, kinek hogyan ment a bölcsibe szoktatás?
Elsőként az elválás?
Az altatás? Főleg olyan anyukák válaszai érdekelnének akiknek amúgy is “ölbaba”, valamint cicin vagy ölben alszik el(Szóval nehéz eset).
Nekem lassan 20 hónapos lesz a fiam. 4 hónapunk van bölcsiig, de csak ölben, ringatva hajlandó elaludni.
Volt egy 10 nap váltakozva, mikor a helyén mindenféle üvöltés nélkül elaludt, de sajnos azóta is(kb 2 hete) csak ringatva megy. Éjjel pedig közénk kerül az első ébredésénél. Még nem fix a bölcsi, kedden megyünk megbeszélésre, de ezektől nagyon félek. Az sem gond, ha itthon marad velem 3 éves koráig, de nekem is szükségem lenne egy kis térre, nem a monotonitásra, illetve neki sem ártana szocializálódni a napi mókuskeréken kívül.
Ne haragudj, de olvastál olyat, hogy azt írtam, hogy nem megyek vissza dolgozni, hanem csak beadom bölcsibe?
Vicc, hogy fel sem lehet tenni egy értelmes kérdést, mert mindig van egy idegesítő,kötekedő ember, aki még értelmezni sem tudja a feltett kérdést és elkezd pampogni a semmiről, mert hát ugye a mögöttes tartalmat nem is ismeri. Köszi a felvilágosítást(amit amúgy én is tudtam).
Kötekedni máshova menj…
Többieknek köszönöm a hasznos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!