Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Érdemes bölcsödében gondolkodn...

Érdemes bölcsödében gondolkodnunk?

Figyelt kérdés

Röviden: 15 hónapos gyerek, 4 hónap múlva jön a tesó, kb neki az egy éves korától mennék vissza dolgozni.

A kicsit adnám be 18-24 hónapos korától már ha lehetséges egyáltalán úgy, hogy nem dolgozok (erről megoszló állításokat találtam, van ahol lehet van ahol nem.. mi szegeden élünk amúgy).

Amiért beadnám, hogy a gyerek tudjon szocializálódni, más gyerekekkel játszani, illetve lehet nekem is könnyebb lenne, mert pl hétköznap teljesen egyedül vagyok a gyerekkel, férjem csak hétvégée jár haza, nagyszülő nincs.

Normális válaszokat kérek, köszönöm.

2022. júl. 18. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
De ez hogy jut egyáltalán az eszetekbe amúgy, én nem értem. Miért kell foglalni a helyet olyan gyerek elől, akinek az anyjának még vissza kéne mennie dolgozni?
2022. júl. 18. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11: egyetértek, de ilyenkor a vezető mondja, mondhatja azt hogy na, te otthon vagy, sajnálom de kell a hely dolgozó szülőnek.
2022. júl. 18. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden nem fogják felvenni, olyan telítettek a helyek, hogy menet közben is kérnek munkáltatóit. Én Szeged mellett lakom,többen hozzánk hozzák bölcsibe, mert nálunk még van hely, és csak 10 km, de ide is csak dolgozók gyerekeit veszik fel. Én is terhes vagyok, de nekem úgy alakult, hogy vissza kellett mennem dolgozni heti 3 napot, és a családi napközi, ahová jártunk, egyik napról a másikra bezárt. Emiatt felvették sos terhességem alatt, de az aktív munkavállalás feltétel hozzá, illetve ki is fogom venni, ha már cseden leszek januártól.
2022. júl. 18. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
A gyereknek semmi szüksége bölcsire, azt az indokot nyugodtan kihúzhatod. Neked könnyebb lenne azon a pár napon, amikor épp nem beteg és tudod vinni. Az idő nagy részében meg extrán megszívatod saját magad, mert elkapja a kicsi és két beteg gyerekkel lehetsz otthon.
2022. júl. 19. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi nem adtuk bölcsibe. Itthonról dolgozok így tudok rájuk figyelni
2022. júl. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!