Mennyivel előbb kell jelentkezni bölcsibe? Hogyan megy a beszoktatás?
Bár még arrébb van, de novemberben tölti a 2-t a kisfiam és muszáj visszamennem dolgozni.
Annak van bármi realitása hogy szeptembertől elkezdjük a beszoktatást és én novembertől kezdek normálisan dolgozni vagy hogyan működik ez a dolog?
Félreértés ne essék nem azért nem szeptembertől szeretnék dolgozni mert büdös a munka szeretem a munkámat, de a kisfiamat jobban és ezért szeretném ha fokozatos lenne ez az egész.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igy van, bölcsifüggő, településfüggő stb..
Sógornőm 3 hónaposan iratta be a gyereket, hogy 2 evesen tudjon menni. 2 hely volt összesen addigra.
Én 1 évesen irattam be, 2évesen mehessen. Volt még par hely
Barátnőm csak telefonált, másnap vihette.
Köszönöm a válaszokat!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy differenciák vannak.
Ezek szerint minél hamarabb meg kell érdeklődünk, mert már lehet, hogy most lecsúsztunk.
Nálunk tavasszal kell jelentkezni a következő nevelési évre.
Az én fiam is novemberi. Mi novemberben kezdtük a beszoktatást. Két hétre ütemezik. Én januártól voltam állományban, de ugye ekkor még szabin. Február közepén kezdtem ténylegesen dolgozni. Ő nagyon sokat beteg. Épp hogy betudtam szoktatni februárig. De azóta is többet vagyok itthon mint amennyit dolgozom. Már 3 éves. Idén többet pedig mint tavaly.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ennyire változó. És én meg azt hittem korai ezen gondolkozni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!