Aki nem adja bölcsődébe a gyermekét, és az óvodáig otthon marad vele, milyen megfontolásból teszi? Csak kíváncsi vagyok a lehetséges okokra?
Sokat foglalkoztat a kérdés, ezért kíváncsiskodok.
Előre is köszönöm :)
Miért, #2? Aki visszamegy dolgozni, az nem szereti a gyerekét?
Fogjátok fel, hogy csak Magyarországon fizetnek az otthoni punci vakargazásért. Más országokban nincs 6 hét a szülési szabadság. Akkor senki nem szereti a gyerekét, csak a magyar, punci vakargató nők?
Hát.. Ha te gyerek/gyerekek mellett azt vakargattad..
Más tanul, kertes háznál a házimunka sem 5 perc esetleg elmenyeket okoz a gyerekének, tanítja, NEVELI.
3 év igen hamar elröppen és ennyim van kizárólag a gyerekemmel, hova a fszba siessek? Van életem munka nélkül is bőven, nem az az egyetlen amibe ki tudok teljesiteni.
A külföldi nők se mennek ám vissza 6 hét utan dolgozni megnyugtatlak. Vannak akik szoptatnak stb.. Vagy a munkahelyuk megteremti ehhez a megfelelő körülményeket.
Jajjj, nem veszekedést akartam szülni 😜 csak az érdekel, ki miért döntött a maradás mellett.
Mellett!!!!!!!!!!!
Kíváncsian várom és köszönöm a további válaszokat is 😊
3-asnak nem szívesen lennèk a gyereke, ha egesz nap csak vakaròzott, ès a gyerekkel nem törődött. A ,,külföld" nem egysèges. Az USA-ban nincs szülèsi szabadsàg, òriàsi probléma is ott. Angliaban 9 hó fizetett es 3 hònap fizetetlen szabadsàg jar, de sokan nem emnnek utàna vissza dolgozni, vagy csak rèszmunkaidőben. Òvodaba, sőt, iskolaba sem minden gyerek jàr, ès nem vakaròzik az otthon levő szülő, hanem neveli a gyereket.
Azèrt tartjak otthon a gyereket, akik nem adjak be bölcsibe, (vagy kesőbb oviba, iskolàba, ahol ezt lehet) mert megengedhetik magunkak, ès ùgy latjàk ez a legjobb a gyereküknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!