Sasadi angol bölcsiben mennyi a havidíj?
Figyelt kérdés
Privátban is jöhet. Telefonon, e-mailben nem kaptunk egyértelmü információt.2022. jan. 4. 18:35
1/9 anonim válasza:
Hogyhogy nem kaptatok egyértelmű infót? Mit írtak/mondtak pontosan?
2/9 A kérdező kommentje:
Testvéreméknek azt mondták még, hogy menjenek el személyesen megnézni, stb. Persze ez a normális, de ha pl havi 500.000 forint (csak beírtam egy hülyeséget) akkor hülyén éreznénk magunkat odamenni mert nem vagyunk multi milliomosok.
2022. jan. 4. 18:41
3/9 anonim válasza:
Egy sima magánbölcsi étkezéssel együtt 80-120.000Ft között van. Kb ennyivel számoljatok. Amúgy helyi anyukás facebook csoportba ha ezt kiírjátok, akkor biztos van olyan, aki segít.
4/9 anonim válasza:
2. Na és ha nem vagytok milliomosok? Nem kell tudniuk. Max. azt mondjátok köszi, megnézünk még mást is.
Lehet személyesen megnézve úgy megtetszene, hogy nem számítana hogy nem 120k hanem 220.
5/9 anonim válasza:
Ha nem, vagytok milliomosok miért nem jó a sima ingyenes bölcsi?🤷♀️
6/9 A kérdező kommentje:
Multimilliomosok. Azt jelenti, hogy 100 ezret ki tudunk fizetni, de 500-at nem.
2022. jan. 4. 20:36
7/9 anonim válasza:
Nálunk pesten, kertvárosban 100 ezer a magánbölcsi. Angol nincs, játékok alig, nagyon kicsi szobák. Csak saccolok, de szerintem minimum 200 ezer fölött lehet az angol bölcsi.
8/9 anonim válasza:
Én is minimum 200 ezer körül tippelnék. Én biztos nem fizetnék ki ennyit azért, hogy a gyerek egy 6 éves szintjén megtanuljon angolul. Ha utána nem angol nyelvű iskolába megy, akkor a tudás egy része úgyis elveszik, ha meg angol nyelvűbe, akkor ott pár hónap alatt megtanulja azt, amit a bölcsi-oviban évek alatt. Lányom 9 éves volt, mikor angol nyelvterületre mentünk a férjem munkája miatt, kb. 6 hónap alatt folyékonyan megtanult beszélni, olvasni, írni angolul. Ez a magán bölcsi-ovi, ha a gyerek 2-6 éves koráig oda jár, akkor közel 10 millió forintba kerül.
9/9 anonim válasza:
Mi külföldön élünk, a főnököm gyereke ehhez hasonló magánoviba jár, az angol mellett francia nyelvet is tanulnak-használnak. A havidíj 150 ezer Ft körül van, itt az átlagfizetés 700-800 ezer Ft, a főnökömék bevétele 3,5 millió Ft körül. Tehát Magyarországon nagyon túl vannak árazva ezek a magánovik, pedig biztos nem fizetnek 700 ezer Ft körül az óvónőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!