Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Káros ha nem megy bölcsibe?

Káros ha nem megy bölcsibe?

Figyelt kérdés

A településünkön nincs bölcsi, csak 2 faluval arrébb.

Én januártól kezdek dolgozni, kisfiam most novemberben tölti a kettőt.

Káros ha 3 éves koráig(ha esetleg felvennék jövőre oviba akkor majdnem 3 éves koráig) nem jár napi szinten közösségbe?

Dolgozós délelöttökön anyukám vigyázna rá, egyelőre csak 4 órában megyek vissza.

2021. nov. 17. 12:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a pár tízezer forint jó lesz 330.000-nek is.
2021. nov. 17. 19:44
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
azért a legtöbb anya nem azért adja be bölcsibe, mert anyagias, hanem azért, mert 30 ezer Forintból - amennyi a GYES - nem tudnak megélni, és az apa keresete nem elég az egész családra. Nem káros, ha nem megy, én is, ha tehetném, otthon maradnék vele 3 éves koráig.
2021. nov. 18. 10:40
 23/23 anonim ***** válasza:
66%

Én a #7-nek annyit mondanék, hogy nem mindenki karriervágyból rakja bölcsibe a gyerekét. A férjem fizetése kb. 250 000 Ft, plusz a családi pótlék és a gyes. Ha nem megyek el dolgozni, akkor kajára, rezsire ugyan még futja, viszont nem tudnánk felújítani a házat, nem tudnánk fenntartani az autót és ha bármi baj van, nem tudnánk tartalékot képezni. Nem a semmire vállaltunk gyereket, mert ha mindketten dolgozunk, akkor megvan mindenünk.

Mellesleg elképzelni se tudom, hogy a kislányommal mi lenne oviig. Imádja a gyerektársait, nagyon szociális típus, jót tesz neki a közösség. Mellesleg az immunrendszere is jobban erősödik.

Harmadrészt. Nehogymár egy anonim oldal idegenjei mondják meg nekem, hogy mi a jó, felnőtt vagyok, nagykislány, tudom mi a jó a családunknak.

Én elfogadom, ha valaki otthon tartja oviig a gyermekét, az ő dolga, lelke rajta.

2021. dec. 1. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!