Káros ha nem megy bölcsibe?
A településünkön nincs bölcsi, csak 2 faluval arrébb.
Én januártól kezdek dolgozni, kisfiam most novemberben tölti a kettőt.
Káros ha 3 éves koráig(ha esetleg felvennék jövőre oviba akkor majdnem 3 éves koráig) nem jár napi szinten közösségbe?
Dolgozós délelöttökön anyukám vigyázna rá, egyelőre csak 4 órában megyek vissza.
Én a #7-nek annyit mondanék, hogy nem mindenki karriervágyból rakja bölcsibe a gyerekét. A férjem fizetése kb. 250 000 Ft, plusz a családi pótlék és a gyes. Ha nem megyek el dolgozni, akkor kajára, rezsire ugyan még futja, viszont nem tudnánk felújítani a házat, nem tudnánk fenntartani az autót és ha bármi baj van, nem tudnánk tartalékot képezni. Nem a semmire vállaltunk gyereket, mert ha mindketten dolgozunk, akkor megvan mindenünk.
Mellesleg elképzelni se tudom, hogy a kislányommal mi lenne oviig. Imádja a gyerektársait, nagyon szociális típus, jót tesz neki a közösség. Mellesleg az immunrendszere is jobban erősödik.
Harmadrészt. Nehogymár egy anonim oldal idegenjei mondják meg nekem, hogy mi a jó, felnőtt vagyok, nagykislány, tudom mi a jó a családunknak.
Én elfogadom, ha valaki otthon tartja oviig a gyermekét, az ő dolga, lelke rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!