Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Akinek a gyermeke 5 napot jár...

Akinek a gyermeke 5 napot jár bölcsibe, hogy bírja? Szerintetek sok egy 2 évesnek az 5 délelött?

Figyelt kérdés

2 eves es 4 honapos a kisfiam. Eddig heti 3x jart bölcsibe, mivel otthon vagyok igy rugalmasan, kb 9re vittem es ebed utan 12:30kor haza. Ma kaptam egy nagyon jo allast, nem is szamitottam ra h felvesznek. Szoval kb vissza nem terö lehetösegröl van szo. Hetfötöl pentekig 07:45-12:30-ig van a munkaidö ami szinten nagyon jo. Egy gond van, a reggeli ebredesek. A kisfiam össze vissza ebred meg, van mikor 8ig alszik, van mikor fel 7kor mar ebren van. A korai indulas nem tudom mennyire tenne jot neki. Delutanonkent ha alszik, sokaig ebren van este, ha elmarad az alvas akkor mar 19:00kor agyban van, viszont delutanra nyügös es faradt.

Ti hogy csinaljatok? Vagy nyugodjak meg es ez "ezzel jar"?

Nem tutujgatom a kisfiamat, de meg olyan pici. Persze fontos lenne ez az allas is...

2021. okt. 15. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tehettem meg, hogy itthon maradjak. Utálom a reggeleket de muszáj 6-kor kelnünk, elsők az oviban/bölcsiben és majdnem utolsók, 8 órás munkám van, gyalog járok.
2021. okt. 16. 10:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolso: Tiszteletre melto amit csinalsz! A gyermeked/ gyermekeid pedig meg fogjak halalni a jövöben hidd el. Es barhogy is alakul, nekik te vagy a vilag legjobb anyukaja 😊 Kitartast neked es le a kalappal♥️
2021. okt. 17. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!