Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Akinek a gyermeke 5 napot jár...

Akinek a gyermeke 5 napot jár bölcsibe, hogy bírja? Szerintetek sok egy 2 évesnek az 5 délelött?

Figyelt kérdés

2 eves es 4 honapos a kisfiam. Eddig heti 3x jart bölcsibe, mivel otthon vagyok igy rugalmasan, kb 9re vittem es ebed utan 12:30kor haza. Ma kaptam egy nagyon jo allast, nem is szamitottam ra h felvesznek. Szoval kb vissza nem terö lehetösegröl van szo. Hetfötöl pentekig 07:45-12:30-ig van a munkaidö ami szinten nagyon jo. Egy gond van, a reggeli ebredesek. A kisfiam össze vissza ebred meg, van mikor 8ig alszik, van mikor fel 7kor mar ebren van. A korai indulas nem tudom mennyire tenne jot neki. Delutanonkent ha alszik, sokaig ebren van este, ha elmarad az alvas akkor mar 19:00kor agyban van, viszont delutanra nyügös es faradt.

Ti hogy csinaljatok? Vagy nyugodjak meg es ez "ezzel jar"?

Nem tutujgatom a kisfiamat, de meg olyan pici. Persze fontos lenne ez az allas is...

2021. okt. 15. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Legkésőbb ovira úgy is rendezned kellene ezt az össze-vissza kelést, mert ott fixen be kell érni, a legtöbb oviban jellemzően max. 8-ra, mert onnan indulnak a "programok".
2021. okt. 15. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem kicsi már az időben keléshez, hamarosan úgyis meg kellene szoknia a közeledő ovi miatt, ahogy az első írta. Vállald el az állást, a kisfiad is hamar adaptálódni fog, ne aggódj!
2021. okt. 15. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Amit a többiek írtak + nem lesz semmi baja az 5 naptól. Álltalában úgy szokták beadni a gyerekeket 2 évesen mert anyuka megy dolgozni heti 5 nap 8 órában. Egy se halt még bele
2021. okt. 15. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Eleinte én is tartottam attól, hogy sok lesz, de ne aggódj, délután pótolja majd az anyahiányt :D

Mi azért vittük bölcsibe a lányunkat, mert láttuk rajta, hogy otthon már nincs elég inger, hiányzott neki a gyerek társaság.

Azért észrevehető a változás, főleg az elején volt nehéz, megint matricává változott, ha csak odébb mentem, már hiányolt.

Aztán megszokta a rendet és már ő szokta mondani, hogy menjünk a bölcsibe, hogy szereti a gondozókat és a csoporttársait, nagy vonalakban elmeséli a napját.

Hétvégén meg úgyis együtt vagyunk, akkor jól kitomboljuk magunkat. Talán egy kicsit nehezebben alszik el esténként, minél több időt szeretne tölteni velünk.

Gratulálok az új álláshoz, klassz, hogy vannak ambícióid anyaként is!

2021. okt. 15. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

A bölcsiben 1 évesek is vannak bőven, ott a 2 évesek már nem a kicsik.

Én reggel 6:30 ra megyk dolgozni a bölcsibe és ha nincs más jön a gyerek is korán, sajna ez van ha dolgozni kell akkor dolgozni kell.

2021. okt. 15. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
En sose erttetem ezt a 3 felnapot dolgot. Nem latom ertelmet almosan hazahozni delben. Nem sok az 5nap. A sok betegseg miatti hianyzas miatt hidd el anya hianya sem lesz!
2021. okt. 15. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Ez a sok okos berögzült "anyuka"!Mégis hogy kéne ébredéshez szoktatni a gyereket és miért?Az enyém itthon van,majd csak oviba fog járni.Egész életében kelhet majd reggel,most is szívassam a reggeli keltegetéssel?Idioták!
2021. okt. 15. 14:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok valaszt es a biztatast! Csak 4,5 orat lesz a bölcsiben, 12:45kor viszem haza, delutanonkent majd bepotolon vele 🙂
2021. okt. 15. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

7-es itt te vagy az egyedüli idióta. Nem mindenki teheti meg, hogy otthon maradjon 3-4 évig ( tudom, az ilyen minek szült gyereket...).

Kérdező, a gyerekek sokkal jobban és gyorsabban alkalmazkodnak az új helyzetekhez, mint a felnőttek. Nem lesz baj.

2021. okt. 15. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen ment a lányom bolcsibe, 6:50-kor kellett kelnie hogy odaerjunk időben és én is beerjek dolgozni. Eleinte nehezen kelt, mert alapból aludt volna 8-fel9-ig, de pár hét alatt megszokta és baromi jókat aludt délután. (Mondjuk ő egész napos volt, 4-re értem oda érte munkából).
2021. okt. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!