A bölcsődei házirend leírja e hogy hány óráig lehet a gyereket bevinni a bölcsibe, van rá jogszabály valahol?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 21:20
11/17 anonim válasza:
#8 Hidd el aludni fog 😊 annyi inger éri napközben, hogy elfàrad.. ha nem egyből, de egy bizonyos időn belül pihenni fog. :) meg a többiek is “hatással” lesznek rá! 🙂
12/17 anonim válasza:
Hát remélem. Én akármit csinálok vele, nem fárad. Egész délután strand? Meg se hatja. Pedig szinte végig tempózik. Egész nap szinte le sem ül. Megy, pakol, nyüzsög. Rengeteget megyünk mindenfelé. Semmi nem fárasztja😅 Igazi kis energia bomba😁
13/17 anonim válasza:
Én lányom is ilyen, nyaraláskor reggel 7től este éjfélig alvás nélkül simán bírja..de bölcsiben alszik.
15/17 anonim válasza:
Jajj, annyi pozitîvat tudnék írni a csoporttal kapcsolatban. Nagyon ügyesek a picik a bölcsiben. 😊 és olyan gyorsan alkalmazkodnak a napirendhez, hogy sok szülő el sem hiszi.
“ Otthon nem alszik el “
“ Otthon semmit nem eszik “
“ Otthon el sem pakol semmit “
Mindig azt szoktam mondani a szülőknek, hogy otthon ugye mindig jobb, és sokkal szabadabbnak is érezzük mi felnőttek is magunkat. :) na hát Ők hiába kicsik, ugyanígy működnek :)
A bölcsiben érzik, hogy ott màs a helyzet, nem otthon vannak, a viselkedésük is teljesen más… viszont nagyon sok minden visszatükröződik , amit otthon Tőletek tanul szülőktől 😊
Egy bölcsis néni
16/17 anonim válasza:
Ja igen! Lemaradt, hogy bölcsiben repetáznak, alszanak, és el is pakolnak! 😊😊 ( a pakolás sosem közelező, de ha van kedvük segíthetnek nekünk. Általában már tudják, hogy étkezni az asztalhoz úgy ülünk le, ha előtte rend van. Màr akkor elkezdenek pakolni, amikor mondjuk, hogy megjött a reggeli,tízórai vagy az ebéd.. :)
17/17 anonim válasza:
Igen én is sok pozitív dogot hallok. Remélem nálunk is jönnek majd ezek. Az évese sem egyszerű. Sokszor szinte semmit nem eszik egész nap. 1 éves kora óta semmit nem hízott csak nyúlt. Ha csak ott enne normálisan már annak is örülnék. Meg amúgy biztos jót tesz majd neki a gyerek társaság. Járunk közösségbe de az nem ugyan az mert nem minden nap tudunk. És már keresi a gyerekek társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!