Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ezek után kockázatos és...

Ezek után kockázatos és felesleges a bölcsőde?

Figyelt kérdés
Flórácskám még csak 10 hónapos,de már gondolkodunk beadni bölcsődébe,beszélgettem anyukákkal akiknek ide járnak a gyerekei,és nagyon negatív véleményeket hallottam,azt is mesélték hogy ment a gyerekért és ki volt terítve a ruhája, megkérdezte hogy mi történt,és hát a "kedves"Kati néni azt mondta hogy nem viselkedett a gyerek és leöntötte egy pohár vízzel,hát köszi szépen,így bízzon meg bárkit is az ember,és még hasonló példák... Vissza mennék dolgozni,de elbizonytalanodtam,talán azért is érdemes lett volna beadni, hogy szokja a gyerekek társaságát,óvónőket.Sajnos csak ez az egy intézmény áll rendelkezésünkre,Szerintetek lenne megoldás?

2021. jún. 20. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

Nana..

Engem is beadtak fél napra és a keresztfiamat is muszáj volt különben éhenhalnak kb.

Senkinek semmi baja nem lett, sőt a keresztfiam imádja is a bölcsit és szeret ott lenni.

Úgyhogy ne mondjuk azt h 100%-osan minden esetben ördögtől való a bölcsi.

Az más kérdés h ez a bölcsi konkrétan milyen.

Nagyon durva gyerekről van szó, aki hiperaktív és ordít, csapkod, rúg, kővel dobálózik amíg le nem öntik vízzel? (ne legyünk butusok, sajnos van ilyen gyerek).

Mert ha egyetlen egy gyereket fegyelmeznek így, mert nincs más választásuk, az is más.

2021. jún. 21. 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:
43%
Fél nap az nem egész nap. Mennyi idős a keresztfiad és mennyi idős voltál te?
2021. jún. 21. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!