Mi lenne a jó? Hogy viseltétek?
Olyan élethelyzetbe kerültem, hogy 1 és fél éves kislányomat muszáj bölcsibe adnom, mert dolgoznom kell. Lelkileg nagyon nehezen viselem, hogy szeptembertöl nem leszek vele. 12 órában fogok dolgozni, heti 3 -4 napot. Van egy nagyobb testvére is. Apuka sajnos nagyon kevés idöt fordit a lányaira.
Ti hogy viseltétek mikor bölcsibe ment a gyermeketek, föleg azoktól kérdezem, akik eredetileg nem igy tervezték?
Mi lenne a jobb, ha én vagy a nagymama vinné beszoktatáskor?
(Ö fog minden nap menni érte és ö is viszi.)
Lányom nyugodt, barátságos természetü, de közösségben sosem volt még, maximum a játszótéren találkozott gyerekekkel.
Szia! Ne izgulj. Másfél évesen sokkal könnyebb beszoktatni, mint egy dackorszakos 2 évest. Tapasztalat :)
Viszont ne stresszelj ezen, mert a gyerek megérzi és rosszul is fogja viselni a bölcsit. Addig is készítsd fel, mesélj neki sokat, hogy egy szuper helyen lesz, amíg anya-apa dolgozik. Lesz sok játék, finom kaja, csúszda az udvarban, stb. Alszik egyet, meguzsonnázik és máris jön mama, aztán elmennek fagyizni :) csupa móka lesz. Akár el is viheted a bölcsibe megmutatni neki az udvart és gyerekeket(ha látszik).
Kitartás, nagyon rugalmasak a másfél évesek!
Hogy viseltük?
Szerintem szinte mind rosszabbul, mint a gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!