Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Akiknél nagyon könnyen ment a...

Akiknél nagyon könnyen ment a beszokatás?

Figyelt kérdés
Már ott járunk, hogy egész napra ott hagyhatom majd a fiam a bölcsiben. Még nagyon sok szabim van. A ház ragyog, főzök minden nap. Már egyszerűen nem tudom magam lekötni. Hiányzik, hogy nem huncuttkodik itt mindig. Akinek szintén könnyen és gyorsan ment, ti mivel kötöttétek le magatokat?
2021. febr. 18. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Vedd ki és neveld ,ne a nevelők neveljék nekik szülted? Mai anyák hányingerek99 százaléka próbálja megúszni a nevelést.Mondom ezt ikrekkel és nem adtam be őket.
2021. ápr. 26. 17:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük. A számlákat majd hozzátok küldöm kifizetésre. Köszike 😘
2021. ápr. 26. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaja számlák hát persze,mond azt hogy kenyérre se fog telni főleg olyankor amikor havi 2 hetet van max bölcsibe mert folyton beteg...K@va sokat keresel a számlákra,mondjuk ki élvezetes reggel lepasszolni és kb alvásra hazaesni vele.
2021. máj. 10. 20:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát már nem azért de még a tp is több mint az a nyamvadt gyes. Azt meg nyilván én tudom te, hogy elég-e nekünk 1 kereset vagy sem. Nem mindenki teheti meg hogy 3 évig vakarja otthon
2021. máj. 10. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!