A bölcsiben piszkálták a 3 éves gyerekemet, mire ő behúzott a szekálójának. Ezt hagyni kellene, vagy sem? Mi a teendő?
10!
Azért a "béna a macinacid Jancsika" es a behuz a masiknak egyet kozott ég és föld a különbség.
Most ez miért nekem lett kiemlve? Pontosan ezért írtam le szépen magyarul, hogy nem mindegy a körülmény, meg hogy milyen horderejű volt a szekálás. Nyilván egy kis beszólásért nem helyes ütni. Vagyis nyilván sehogy nem helyes ütni, de ha az óvónő leszarja a szekálást, akkor a gyerek a saját szintjén fogja megoldani, és ez nem az ő hibája.
12!
"Hát ez van. Majd nem szekálják többé. Nem vagyok híve az erőszaknak, de a genyó gyerek legalább megtanulja, hogy ne szekáljon másokat."
Ezért.
És ezt minek kellett kiragadni a szövegkörnyezetből, aztán leírni rá pontosan ugyanazt válasznak, amit amúgy én is írtam ha valaki tovább olvassa és értelmezi a szöveget? (Meg kb mindenki más is ezt írta csak más szavakkal).
Mindegy igazából, nem akarok itt magánbeszélgetést nyitni, de szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy annak nem örülnék ha egy semmiség miatt ütne a gyerek.
Viszont ha a szekáló valami kis mini terrorisa, akkor védje meg magát nyugodtan. Akinek nem tetszik, az nevelje meg a gyerkét, hogy ne szemétkedjen a többivel, és akkor nem lesz megütve.
Én lány létemre mindig megvédtem magam,aprítottam a fiukat ám 😁
De most indul kisfiam az oviba,ő nem agresszív ,de volt már hogy meglökött egy kislányt,mert elvette valamilyen játékát 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!