Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogy látjátok? Esélytelen a...

Hogy látjátok? Esélytelen a bölcsi márciusba?

Figyelt kérdés

Kislányom március elsején lesz 2 éves és nagyon szerettem volna bölcsibe adni, mivel januárban szülétnek meg az ikerlánykáim gondoltam könnyebbség lenne. A férjem tudná vinni és hozni is bölcsiből sokkal könnyebb lenne itthon is a piciket ápolni és friss ebéddel és tiszta házzal várni őket. Teljesen be vagyok pánikolva bár valószínűleg a hormonok miatt is estem kétségbe ennyire, meg a tudat miatt, hogy 3 pelenkásom lesz ráadásul egyedül maradok velük. Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek. Nem nem a CSOK miatt akartunk gyereket, mielőtt valaki írná, mert mostanaban ez a divat, hogy csak a csok meg a babavaro miatt lehet az embernek családja :)

29/N

2020. okt. 19. 21:41
1 2
 11/19 Derjaderja ***** válasza:
51%
A maganbölcsi meg azoknak, akik kifizetik.
2020. okt. 20. 07:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Imádja a gyerekeket, játszótéren 3 órát is elvan akár vele egykorúakkal. Ne állíts már be úgy, mintha bűntetném azzal a gyereket, mert bölcsibe fog járni játszani. Ha iskola előtt szültem volna ne adjam be suliba mert bűntetés?? Az ilyeneket azoknak írd akil verik, nem etetik és egész nap, ordobálnak a gyerekkel. Na annak bűntetés a szülő és inkább áldás ha bölcsiben van. A kislányomért élek, és félek, hogy két pici mellett nem leszek 100%-ban mellette. Az a célom, hogy vele is tudjak eleget játszani, beszélgetni, és tiszta ház és friss kaja várja minden nap. De egyébként úgy döntöttem nem fogom beadni, anyukám be tud segíteni és igy kicsit könnyebb lesz, de ha beadnám akkor se lenne bűntetés! Ezt tényleg kikérem magamnak...
2020. okt. 20. 08:10
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Persze tudom, h a hormonok játszanak veled, de azért ugye azt Te is tudod, hogy nagyon is szerencsés vagy! Van egy kislányod, úton két pici lány, férjed dolgozik, anyud segít. Mi az, hogy ilyen szerencsétlen is csak én lehetek? 😅

Amúgy a bölcsinek is vannak előnyei már 2 évesen, de a vírus miatt talán én most nem adnám be. Biztonságosabb mindenkinek, ha otthon marad ő is.

2020. okt. 20. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Na annak bűntetés a szülő és inkább áldás ha bölcsiben van. A kislányomért élek, és félek, hogy két pici mellett nem leszek 100%-ban mellette

Persze mert míg bölcsiben lenne 100%ig mellette tudnál lenni igaz?:-D

És hidd el, a gyereked büntetésként élné meg, hisz anyucinak lettek új gyerekei ő meg mehet a levesbe. Az egy dolog hogy jól eljátszik a játszón míg te is ott vagy vele...a bölcsiben nem lennél mellette. Teljesen más a két szituáció.

2020. okt. 20. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:

#10 A bölcsibe, ha helyhiány van, eleve csak akkor veszik fel, ha visz munkáltatói igazolást. Ha nem kérnek igazolást, nincs helyhiány. Fizetős bölcsibe meg bárki viheti.

Arra meg direkt felhívják a figyelmet a pszichológusok, hogy ne pont a kisebbik gyerek érkezésével egyidőben adják a nagyot bölcsibe, hanem még előtte, akkor nem kapcsolja össze fejben a kettőt.

2020. okt. 20. 17:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Miért szted ha 2 újszülött és a szülés utáni fajdalmaktol kialvatlan vagyok, es meg a nagyobb sikítása is rajatszik akkor jobban tudnám azt a 100%-ot adni?
2020. okt. 20. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
5%

Ha bölcsibe adod akkor 0%-adsz neki, mert nem vagy ott. Ha bárhogyan is ott vagy vele, már több százalékot adsz neki, mintha ott sem vagy vele.

Nem kell a 100%ra törekedni. A lányod nem várja el tőled, hát te se várd el magadtól. Ő szeret téged, kialvatlanul is, és sokkal többet jelent számára, ha szopi közben olvasol neki egy mesét összebújva, mintha le passzolnád, mert jött 2 új gyerek. (Én tudom, hogy nem így van, de a lányod így fogja érezni)

2020. okt. 21. 05:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Remélem örülni fog majd a kicsiknek, és tényleg tudok majd ilyeneket csinálni vele utolsó...félek hogy dacos lesz, bar aranyos vigyorgós "gangszta kislány" ahogy a férjem hívja :)
2020. okt. 21. 06:17
 19/19 Derjaderja ***** válasza:
Jó ez a szopi közben olvasol mesét, de az enyémet arra se lehet sokszor rávenni, hogy az adott emeleten megmaradjon, nemhogy leüljön mesét olvasni. Minden nap 2x kimegyünk, abból az egyik kb 2km séta, és még úgyis alig lehet estére kiütni.
2020. okt. 21. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!