Engednétek vagy sem?
Figyelt kérdés
Tehàt ha nincs egyik szülőnek sem semmilyen (facebook,instagram..stb) profilja,de a bölcsödében készítenek fényképeket a gyerekekről és azt megosszák ti megengednétek, annak ellenére,hogy ti ezt nem teszitek,és másnak sem engeditek?2020. okt. 1. 21:34
11/15 anonim válasza:
Ha szerinted a gyerek személyiségi jogainak védelme hiszti, akkor tényleg jobb, ha nem fotózol. Kínos ha kiderül, hogy csak eddig jutottál el fejben.
12/15 anonim válasza:
Ha nem sikerült megértenéd a lényeget, az is kínos.
Nem mondtam, hogy nem ertem meg. Meg azt sem mondtam, hogy en a saját gyerekemet engedném fotózni.
Azt mondtam, ha pedagógus lennék, hagynám a fenébe és egyetlen képet sem csinálnék, nem hiányozna egy tévedés miatti hiszti- nincs kétségem afelől hogy néhány szülő nem az értelmes végén fogna meg a dolgot, hanem azonnal hisztire menne. És az előző kommented ezt meg is erősítette, miért.
13/15 anonim válasza:
Ilyen esetben nem engednèm a fènykèpèt kirakni. Ha megis ràkerül olyan gyerek a kèpre, akinek a szülei nem engedik a fènykèp interneten való közzètètelèt, akkor ki lehet a gyerek fejet kockàzni rajta. Nem a gyereket kell fèlreàllìtani
14/15 anonim válasza:
Nekünk írásban kellett nyilatkozni hogy kerülhet-e kép a gyerekről a világhálóra. Volt egy szülő aki nem engedte, így a csoportképeken az ő lánya mindig ki van pixelezve, vagy ha a háttérben pont ott van, el van homályosítva, hogy ne legyen felismerhető. Egyébként csak zárt csoportban vagy privátban kapunk képet a gyerekekről, ha egyéb helyen akarják közölni (pl. cikk a helyi újságban) akkor arrólkülön nyilatkozni kell, hogy megjelenhet-e a gyermekem képe az adott felületen.
15/15 anonim válasza:
Én nem engedtem és ezt tiszteletben is tartották. Nem beállított képeket készítettek, így nem kellett félre állítani a lányomat, nyilván nem is tűnt fel a 2 éves gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!