Szerintetek jàrható út?
Gyermekem lassan bölcsibe menne, mert vissza kell mennem dolgozni de mehezen talàlunk megfelelőt
Àllamiba nem szívesen,Csana dràga,főleg,ha folyton beteg lesz akk betegàllomànyból kell fizetni
Viszont én el tudnék helyezkedni gondozónőként egy csalàdi napköziben, és jöhetne velem
Szerintetek nehez lenne neki, hogy màs gyermekkel is foglalkozom?
Vagy, hogy màsok a szabàlyok, mint otthon?
Szerintetek ez jàrható ut?
Hát ahol én élek, van egy magán óvoda és bölcsőde egyben. Egy család csinálja, nagymama, és lányai... Azok gyerekei is oda járnak, és csoda, de a gyerekekkel egy csoportban vannak, és ugyan úgy tudnak foglalkozni más gyerekkel is, kiváló ismeretekkel indult útnak az 1 osztályba idén az unoka húgom...
Azért, mert mással is kell foglalkozni, a tiédet nem kell elkuldeni... Szerintem. Legalábbis én ezt láttam nálunk, és jól működött... Persze ott a gyerekek is együttműködtek, mert ebbe születtek már bele.
Ha ezt az utat is választod, akkor is érdemes jó sokat beszélned vele erről, és semmiképpen nem küldeném el, hanem talán bevonnam, segítsen ő is, pl beszoktatasban vagy alapból bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!