Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mennyi idősen kezdte a gyereke...

Mennyi idősen kezdte a gyereked a bölcsit?

Figyelt kérdés
És naponta vitted bölcsibe,vagy heti pár alkalommal csak?
2020. júl. 9. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem egyáltalán nem fáj, hogy te viszed a gyereked. De igenis nagyon sok olyan gyerek van, aki nem szeret odajárni ès inkább lenne otthon, de anyukának könyebb egy gyerekkel. Ès igenis sokan elveszik a helyet attól, aki dolgozna (ezt a részét nem a magánbölcsire értem nyilván).

Kicsit intelligensebben is meg lehet nyilvánulni.

2020. júl. 10. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt tanácsolom neked.
2020. júl. 10. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, én senkit sem ismerek, aki kínozná a gyerekét és csak azért járatná, hogy lepasszolja. Egyébként munkáltatói kell a bölcsihez, tehát ha otthon van, akkor nem viheti állami bölcsibe.
2020. júl. 10. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, hogy kell munkáltatói, mègis ismerek olyat, akinek mindhárom gyereke úgy volt bölcsis, hogy amint betöltötte a másfelet ès született a kistestvèr, egyből ment bölcsibe. A fèrj vállalkozó, szóval megvan a munkáltatói. Ès nem egy ilyen van.
2020. júl. 10. 14:53
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
9es szüksége van gyerektársaságra? Miért ti az erdőben éltek ahol nincsenek gyerekek a környéken és nincs játszótér? Bírom ezt a szüksége van gyerektársaságra dumát.
2020. júl. 10. 15:24
 16/20 A kérdező kommentje:

Ennyire frusztráltak vagytok vagy mi? 2 egyszerű kérdést tettem fel kíváncsiságból. Miért kell még itt is egymásnak esni?

15ös válaszoló, nálunk nincs játszótér sajnos, csak 9 km-re tőlünk és nincsenek kicsiknek való dolgok. Nagyon igényli a gyerekek társaságát a gyerekem, de ahol lakunk rajtunk kívül 4 kislány van az utcában, 1 és 2 hónappal fiatalabbak a lányomnál, de nagyon nincsenek a lányom fejlettségi szintjén. Míg az én lányom már 9 hónaposan sétált, addig ők csak most indultak el. A lányom már rövid mondatokban ki tudja fejezni magát, a többi csak annyit mond hogy "hő". A szomszédunk unokája, aki elmúlt 2 éves most van olyan szinten mint az én babám. Mindenki más még az ő korában még csak a kavicsokat nézegeti, ő pedig kézen fogva húz magával labdázni. A bölcsiben legalább több gyerek van, vannak idősebbek is és végre vannak társai a játékhoz. És mielőtt kiforgatod a szavaimat, nem hencegek, tudom hogy minden gyerek másképp fejlődik,meg hogy az enyém 4 héttel idősebb a másiknál. Ráadásul az én babám extra barátkozós, odáig meg vissza van más gyerekekért. Honnan ismered te az ő gyerekét és honnan tudod szüksége van e vele egykorúak társaságára vagy sem? Tudom hogy vannak gyerekek akik nem igénylik, de vannak akik meg igen.

2020. júl. 10. 19:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja igen, nem írtam, a gyerekem 16 hónapos.
2020. júl. 10. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
15ös, képzeld nálunk sincs normális játszótér, és nem tanyán lakunk :) És imád a gyerekem a bölcsibe járni, ebéd után hazahozom. Neked ezzel mi a gondod?
2020. júl. 10. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
34%
Igen kérdező, ennyire frusztráltak. Itt öntik ki magukból a felgyülemlett trágyát a szuper anyukák.
2020. júl. 10. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
82%
Bölcsibe dolgozik a barátnőm,és igen sok gyerek nem szereti és sír,de anyukát nem érdekli.A borzasztó ,hogy olyan gyerekek vannak ott ,hogy anyagilag 3 bébiszittert is megengedhetne.Sok anyukának nyűg a gyerek csak nem mondják ki.Ra fogják a gyereknek kell a társaság.Ja 1 évesen biztosan.......
2020. júl. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!