Van esélye hogy meg felveszik bölcsödébe?
Figyelt kérdés
Kislányom augusztusban lesz 2 éves. Vidéken laktunk, ahol már be is volt íratva bölcsödébe. Viszont hó végén elköltözünk 180 km-el arrébb. (Munka miatt muszáj) Nem tudom, hogy bekerülhet-e itt Pesten bölcsödébe, vagy csak magánúton? Mert ugye a jelentkezési határidők lejártak, a helyek beteltek. Nekem viszont muszáj dolgoznom.2020. jún. 6. 10:32
11/12 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenki pénzből él, de nem mindenki egyformán szorul rá. Ezt nyilván te sem gondolod komolyan. Van ismerősöm, akinek a gyereke állami bölcsibe jár, holott hatalmas házuk van, balatoni nyaraló, amit kiadnak nyaralóknak, belvárosi lakás, ami szintén ki van adva, két kocsi, a férjnek fél millió feletti nettó kereset. Anyuka meg is mondta, hogy csak azért dolgozik, mert unatkozik otthon, a gyereknek meg kevés anyuka. Nem szorulnak rá, de akár a magánbölcsit is ki tudnák fizetni. De minek, ha van olcsóbb is?
2020. jún. 7. 14:07
12/12 anonim válasza:
Ahhoz senkinek semmi köze ki mennyi pénzből él, és nem kötelező csak azért magánba adni, mert megtehetné. A gazdag szülők gyerekeinek is ugyanúgy jár az állami bölcsődei ellátás.
Amúgy honnan veszed, hogy akiket felvettek, nem szorulnak rá? Végigházaltál mindenkinél? Fogadd el, hogy mivel nem gondoskodtatok időben az elhelyezésről, sanszos, hogy államiba nem fogtok bekerülni. Mi időben jelentkeztünk, mégsem kerültünk be. Fellebeztünk, és ki tudja sikerül-e. Pedig mi is albiban élünk, és nekem is vissza kell mennem, mert csak az albérlet+rezsi 250 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!