Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bölcsi beszoktatásról?

Figyelt kérdés

Én is és a nővérem is most iratjuk bölcsibe a gyereket.

Külön helyen lakunk. Én faluba ő városba. Betelefonált a bölcsibe és mondták hogy nincs szülős beszoktatás. Átveszik a kapuba aztán 1-2 óra múlva mehet majd érte.

Nem vagyok túl aggódós, van egy ovis kislányom előszeretettel ment be mindig a kicsi is játszani. De azért csak a kapuba odaadni már első nap, kicsit rémisztő. Ti mit gondoltok erről?

Én remélem azért szeptembertől ez változik.

2020. máj. 20. 13:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Annyi könnyebbség talán hogy az ovival egy épületbe van, amikor vittem hoztam a nagyot akkor mindig bement játszani 10 perceket, néha alig bírtam elhozni. Ha a tesóval megy be és emlékszik is hátha könnyebb lesz, mindenesetre bízom benne ha rendesen megnyitják a sulikat ovikat akkor vissza áll minden
2020. máj. 20. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

"nem bírom elképzelni, hogy az idáig odahaza lévő 1-2-3 éves gyerekemet oda tudjam adni egy totál vadidegennek egy ismeretlen kapualjban, és az elvigye magával"

Ha a szülő nem tudja elképzelni, akkor borítékolható, hogy üvölteni fog a gyerek.

Kérdező, saját magadat trenírozd lélekben, és ha tudod, hogy fontos, hogy nincs más megoldás, hogy jó kezekbe adod, akkor a gyerek is ezt veszi majd le az antennáival, és nem lesz (nagy) gond. :)

2020. máj. 27. 16:14
 13/13 anonim ***** válasza:
22%
Annak ellenére, hogy nem tudom ezt elképzelni, egy gyerekem se üvöltött soha egy percig sem a bölcsődében-óvodában, de nem is löktem be őket első reggel a kapun, hanem ültem velük 1-2 napot az udvaron, aztán meg kint a folyosón.
2020. máj. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!