Aki 1 évesen vitte bölcsi be a kicsit hogy volt az altatás?
Kézben alvos a babánk de valószínű hogy bölcsibe kell adni. (Anyagiak miatt dolgoznom kell)Magán bölcsit néztünk de meg nem biztos fog megfelel a feltételnek hogy menjen mert még nem tud állni. Hogy altatjak a babákat ? Vagy nem alszik ? Vagy megvárják hogy magától aludjon ? Mert ha nem tud elaludni ő sír és még sose vártam meg h sirástol aludjon . Meg nincs kialakult alvási szokása napközben és nagyon változó a nehézséget illetően a kézben altatással is. Időpontok úgy 1-2 óra különbséggel vannak de van h 2x van h 3 alszik. Reggel 6- este 8 között.
Még messze van a szeptember de ezen rágódok már mióta tudom h vinni kell. Kinél hogy volt ?
Köszönöm a választ de Magàn bölcsi lenne.
Ilyen tapasztalat?
Amíg nem biztos h megy addig nem szeretném ezzel zargatni a bölcsődét.
5öst tudom alátámasztani. A fiam itthon gyakorlatilag soha nem aludt, a bölcsiben mindig. Csordaszellem, jól bejáratott napi rutin, meg a gondozónők profizmusa.
Nem fogják kézben altatni, és nem is kell majd.
Az állás csak annyiban számít hogy ha tud stabilan állni akkor mehet 1 évesen oda.
A többieknek pedig köszönöm remelem így lesz
Magánbölcsiben dolgoztam,8 hónapos volt a legfiatalabb. Természetesen egyiket se hagytuk sírni,mert akkor a többi sem alszik,és durván fogalmazva mi szívjuk meg délután a sok nyűgös gyerekkel. A kapacitád kevés,de aki beszokott az általában alszik,az új csemetét meg elég volt 1-2 hétig altatgatni,és megszokta szépen.
A lányom államiba járt,ott is altattak,ringattak,láttam.gondolom ufyanezen okoból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!