Kiakadnátok, ha a bölcsi gondozónő összefirkálná a gyereket?
Azért én ekkora tragédiát nem csináltam volna belőle. Nevettem volna egy jót, és legközelebb jobban odafigyeltem volna, hogy elolvassam amit a gondozónő üzen.
A kirúgást is erősnek érzem. Igen figyelmeztesse az igazgató, hogy a legközelebbi ilyennél búcsút intünk, személyesen kérjen bocsánatot a szülőktől, ez alap. De azért a kirúgás erős nekem.
Mondjuk ahhoz hozzátartozik, hogy az én 2 éves lányomnak jelenleg az a legnagyobb szórakozása, mikor összefirkálhat minket fürdés előtt, illetve ő is hozza a filcet, hogy firkáljuk össze őt, és mi asszisztálunk is ehhez a játékhoz, lehet én azért röhögtem volna csak az eseten.
Na erről van itt szó. Munkanélkülivé tesz egy embert, mikor ő sem szent.
Oké, a figyelmeztetés, a nyílvános bocsánatkérés alap, mert a gondozónő is hibás volt. De az anyuka helyében mélyen magamba néznék, hogy lehet nem kellett volna ehhez folyamodnia a gondozónőnek, ha odafigyelek a gyerekre.
És, mint írtam ez csak egy filctoll volt, valószínűleg nem is erőszakkal fogta le hozzá a gyereket. A testi lelki bántalmazást elítélem énis.
És úgy látszik néhány anyukánál muszáj a gyereket használni, ha az értesítőkre nem reagál. Érdekes ezt egyből észrevette a Szent anyuka.
Úgy gondolom hogy engem sem zavarna különösebben. Ahogy ismerem a gyerekemet még élvezte is volna hogy a pocakjára írnak. Utána valószínűleg jobban figyelnék.
Persze lehet hogy ha valóban megtörténne máshogy reagálnék.
Valószínűleg azért rúgták ki mert különben elég sok negatív ajánlást kapott volna a hely az anyukától és azoktól akik a facebookon kiakadtak miatta.
Én azt gondolom, hogy csak egy oldalát ismerjük a dolognak. Anyuka azt állítja, hogy csak egy üzenetet nem vett észre... De ki tudja, valójában hányszor jelzett a gondozó, mire idáig fajult a dolog.
Nem, ettől még nem helyes, amit tett, de nem rúgatnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!