Ti szólnátok ezért a nevelőknek, vagy én gondolom túl?
Kislányom 2 hónapja jár családi napközibe heti 3 napot, nagyon szereti hamar beszokott.
Hiányzott egy hetet és előtte bevittem neki egy esőnadrágot tisztán, majd 1 hét múlva amikor ismét mentünk, látom hogy kicsit saras az alja, vagyis ráadták másik gyerekre.
Nem tudom hogy ez általános, vagy hagyjam-e a fenébe. Fordított esetben az én kislányomat is biztos kisegítenék ha szükség lenne rá, csak nem értem azt sem hogy miért nem gondoskodik a másik szülő a váltó és kinti ruházatról.
Ez megy a bölcsikben, ovikban, szokjak hozzá?
Köszönöm! :)
Másrészt tényleg nem akarom, hogy hasonló esetben az én kislányommal emiatt "kiszúrjanak".
Engem zavarna. Nem az odaadás, hanem hogy nem szóltak róla, akár utólag.
De nem tenném szóvà.
Ez azért elég érdekes. Én állami bölcsiben vagyok kisgyermeknevelő.
Ha egy gyereknek nincs megfelelő kinti ruhája, akkor eszünkbe nem jutna a hiányzó gyerekek cuccai közt keresgélni.
Vannak bölcsis ruhák, amit ilyen esetekben rájuk tudunk adni. Nálunk ezek főleg használt ruhák, pl én is a gyerekeim kinőtt de jó állapotú ruháit be szoktam vinni, így van mit felhasználni ha egy ilyen helyzet adódik.
Magán bölcsiben is lehetne közös ruha, ha még nincs.
Én a nevelőknél rákérdeznék a helyedben.
Az ovis gyerekeimnél sem fordult elő soha, hogy a megkérdezésünk nélkül ráadták volna más gyerekre a ruháikat.
Hát engem egy cseppet sem zavarna.
Az meg, hogy nem szóltak róla valószínüleg azért van mert elfelejtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!