Nemsoká bölcsibe megy a 10 hós kislányom, mire kell készülni?
Sziasztok. Nem régiben megkeresett a munkahelyemtől, ahova nagyon várnak vissza, hogy indul egy nagy projekt és nekem szánták a csapat "vezetését", amire egyébként mindig is vágytam. Így hát elfogadtam az ajánlatot, amúgy sem maradtam volna itthon többet 1 évnél. De ugye így a lányom bölcsibe fog menni, 10 hós, lassan már 11. Tapasztalt szülők válasza érdekelne, akik el tudnak látni néhány jó tanáccsal. Pl mennyi idő kb míg beszokik a gyerek (nyilván gyerekfüggő is, de az is érdekel, hogy kinek mennyi volt), kell-e vinni be pl tápszert vagy bármi mást?
Minden tanácsot szívesen fogadok! :)
Nem volt szeparációs szorongás, elvan mamával is, papával is, barátnőmmel is, szóval ezzel nincs gond, nincs olyan hogy csak velem akarna lenni és másnál sír.
De ez amúgy sem jelentkezik minden gyereknél, lehet nála sem fog, ennyi idős korára azért már lett volna valami jele, nem?
Ahova a kisfiam jár, ott fixen két hét a beszoktatasi idő, szigorú szabályokkal. Pl. Első nap egy órát lehet bent lenni szülővel. Akkor is ha a gyerek ott hagyja a szülőt és sir mikor hazaviszik.
Nálunk pelenkat, pipsitorlot és tisztasági csomagot kell vinni. Az én fiam két évesen kezdett, így a tapszerrol nincs információm, viszont az étlapon van pure az egy évnél fiatalabb gyerekeknek.
Szerintem nincs olyan korán, de szíved-joga így érezni, nálunk viszont már el van döntve a bölcsi, ezért kérdeztem, hogy van-e bármi tippetek, tanácsotok.
Amúgy ügyes, korához képest értelmes kislány (tényleg nem csak azért mondom, mert az én lányom :D), annyira nem is félek attól, hogy soha ne szokná meg a bölcsit, csak azért kicsit mégis izgulok úgymond, ezért is érdekelne mások tapasztalata.
#4 Köszönöm szépen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!