Akik bölcsiben dolgoznak kisgyermek nevelőkent azok manapság mennyit keresnek?
Attól még a tanítóképzőhöz tartozik.
XY Tanítóképző főiskolai karának csecsemő és kisgyermeknevelő szaka. Általában így van.
11!
Attól még Nem ad egyetemi végzettséget. Te tényleg felsőoktatásban tanulsz enyni esszel?
1. Ki mondta, hogy én tanulok, és ha tanulok, akkor mit?
2. "Ma már minden olyan oktatási intézményt, amelyen többféle szakon különböző magasabb fokozatokat lehet szerezni, egyetemnek hívnak. A kisebb intézményeknek, amelyek csak alapképzést folytatnak, főiskola a nevük."
Mesterpedagógusokat nem alapképzésben képeznek.
13!
Nem nézem a %-öt, azt hittem az 5. hozzászóló válaszolt, ő tanul.
Tok mindegy, hogy hol és mit tanul amúgy, egyetem vagy főiskola, kisgyermek nevelő egyetemi végzettség nincs. Emellett a kisgyermek nevelő a bölcsődében dolgozik, ami a tévedésekkel ellentétében nem oktatási, hanem szociális intézmény
Van alapképzés ami diplomát ad és és diplomás bért kap aki elvégzi és elhelyezkedik benne!
Továbbá van felsőfokú egyetemi-főiskolai képzés ami felsőfokú oklevelet ad és nem kap diplomás bért a képzés teljesítése után az illető!
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Most így van, ha pár éve nem is így volt. El kell fogadni, tájékozódni! Van diplomás Kisgyermeknevelő.
16!
Tudom hohy van diplomás kisgyermek nevelő képzés. Egyetemi szintű nincs. Erto olvasás nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!