Másnak is farkas éhes a gyereke bölcsi után?
Kisfiammal lehetetlenség programot csinálni bölcsi utánra, mert mindig éhes, Ilyenkor szinte estig folyamatosan eszik.
Amikor kérdeztem a nevelőt, annyit mondott hogy eszeget... Mintha nem enne szinte semmit az uzsonnából, hazaérünk és egyből enni akar. Akár főtt ételt, akár tejszelet, bármit adok mindent felfal. Másnak is keveset eszik bölcsiben a gyereke?
Igen, vannak ilyen gyerekek. Kaja 8-kor, 9:30-kor, 11:30-kor, 15:00-kor, azt nem tudom mikor mész érte, de miért ne lehetne éhes? Vigyél neki valami harapni valót és valószínű így már jobban fogja élvezni a délutáni programot. Egyébként baromira el is fáradhat a bölcsiben (nem tudom milyen temperamentumú, személyiségű) és lehet ezért sincs kedve bizonyos programokhoz, vagy valamit evéssel kompenzál. Mi igazából nem tudhatjuk.
29N
15:30kor uzsonnáznak, és 16:00ra megyek érte.
Viszek akkor valami rágcsát.
Nem nagy programra gondoltam, hanem útközben pl megállni a kedvenc játszóterén, amíg még jó idő van.
Köszönöm a válaszokat!
Igen! Bent is eszik, de úgy látszik az neki nem elég :D Ha játszóterezni megyünk, akkor viszek neki valami előrecsomagolt, ütközben is megehető kaját.
Szerintem egyébként nem csak azzal lehet a gond, hogy kevesebbet esznek a bölcsiben, hanem sokkal többet mozognak, mint otthon. Megnő az energia szükségletük is :) Legalábbis az én fiamat le sem lehet szedni a kismotorról a bölcsiben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!