Van olyan, hogy egy 2 éves nem tud beszokni a bölcsibe?
Egyik anyuka mesélte hogy a 2 éves kisfia beszoktatása sikertelen volt 1 hét után így nem is vitte többet. Én ezen meglepődtem és meg is ijedtem, mert az én 2 éves kisfiam jövő héten kezdi a beszokást ugyanabba a családi napközibe. Én abszolut nem egy rossz dolognak élem meg ezt a leválást, teljesen pozitívan állok hozzá, heti 3 napot fog járni, és fel sem merült bennem, hogy nem szokna be, nem érezné majd jól magát, de most elbizonytalanodtam.
Az anyuka hozzátette eddig sem vitte közösségbe, majd most megpróbálja több helyre vinni. Mi a véleményetek?
Ha valaki kérdezné: Azért megy bölcsibe mert egyrészt dolgozok pár napot, másrészt, sem a babaklub, sem a többi baba foglalkozás nem köti már le, felénk játszótéren napközben alig van valaki és igényelné a mozgalmasabb programokat és más társaságát.
Olyan van, hogy anyuka egy hét után feladja és eddig se vitte közösségbe.
Nekem vissza kell mennem dolgozni, 15 hónapos a 3. Lányom, akivel a legtovább itthon voltam.
Egy hetünk volt, hogy beszokjon, nem annyira sikerült de a héten már ott alszik. Mostanra hagyta abba a huppogest, nekem dolgozni kell, ő egy szuper családi napköziben van.
Ez a dolga, mint ahogy nekem is
8-as! Igen pont ezt mondták, hogy nem szabad a szülőnek kétségbe esni.
Köszi a hozzászólásokat, megnyugodtam. A drasztikus szót mondjuk én is túlzónak éreztem, bár én simán ráhagyom nagyszülőkre a kisfiam, hozzá van szokva hogy van hogy nem vagyunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!