Jó döntés volt bölcsibe adni a gyereked?
Nekem ambivalens. Sokat fejlődött a fiam, önállóbb lett. Első gyerek, első unoka mindkét oldalon, túl volt itthon “babásítva”. A gondozónők szuperek voltak, kevés gyerek volt relatíve.
Nekem is jót tett nagyon, örülök, hogy visszamentem dolgozni, lett egy kis saját életem újra.
Azért ambivalens érzés, mert a fiamat azért megviselte a dolog, ő elég anyás és érzékeny lelkű fiú. De pl ma beteg és közölte h ő mégis szeretne bölcsibe menni, szóval annyira nem utálja. :)
Ő amúgy 2 évesen ment bölcsibe, de 1,5 éves korában mentem vissza részmunkaidőben- na, az azért korai volt.
Igen. Megtanult beszélni végre a 3. szülinapjára :))))! Megkésett beszédfejlődésű volt. Márciusban töltötte a 3at, előtte januárban vették fel.
Sajnos nagyon nehezen került be a beszéd hiány és a pelus miatt, de végül sikerült (a jegyző segített).
Most már oviba megy 2.-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!