Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Elitélendő egy 9hónapos babát...

Elitélendő egy 9hónapos babát bölcsibe adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Van egy 9hónapos kislányom.Páromon más ember nem tud besegíteni.Anyukám nem vállalja be csakha ugyet kell intézzek.Viszont az itthoni teendőkkel nagyon lassan tudok haladni,van egy itthoni munkám is,ezzel is csak akkor tudok haladni,ha éppen alszik.Nappal mindog is keveset aludt félóra-órát.Arra gondoltam,hogy januártól bölcsibe adnám míg a munkával kész nem vagyok.4-6óra hossza kb.A bölcsibe adás miatt szar anyának gondolom,bébiszetterre ,vad idegen emberre nem merem rá bízni.Ki mit tanácsol??
2019. júl. 28. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Igen elítélendő. Gyereket vállaltál, legyen ő az első. Nem ő tehet róla hogy nem tudsz végezni a takarítással. Takaríts akkor mikor alszik.
2019. júl. 28. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Dehog elítélendő. Hülye magyar szokás ez, hogy otthon vagy a gyerekkel. Érdekes, a külföldi gyerekeknek semmi bajuk, pedig bölcsisek. Van, amelyik sokkal fiatalabb kora óta.

Ott sem háztartásbeli a többség.

Eszem ágában nem lenne 2 évig csak a gyerekkel lenni.

És ettől még ő az életem értelme és imádom őt.

2019. júl. 28. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó, de a kérdező leginkább otthon hereverézne nem azért adná be hanem mert nem bírja gyerek mellett a házimunkát. Otthoni munkát meg lehet este is csinálni, miután elaludt.
2019. júl. 28. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Én ne haragudj, de nem ezt olvastam. Az otthonról végzendő munka is munka, és az is lehet fontos. Nekem is a meló fele könyvelés, számlázás. Ezek határidős dolgok, nem feltétlenül takarít, aki otthon dolgozik.
2019. júl. 28. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkinek semmi köze hozzá

Amúgy januárban 15 hónapos lesz..... Nem 9 már...

Engem nemmnagyon érdekel ki mit hondol...

Persze vannak a lepasszolós anyukák, de van amikor jogosan kerül bölcsibe a gyerek.

Sok esetben a gyerek is igényli...

DE

Van aki meg nem bírja, akár 2 évesen sem

2019. júl. 28. 20:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Nővér az eredeti szakmám,onnan jöttel el szulni.Mellette másodállásom a családi vállalkozás hivatalos papírjait intézni.Igazat adok azoknak is akik elitélik és igazat adok akik nem.Anyámmal egy városban álek és semmit nem segít
2019. júl. 28. 22:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Imádja az unokáját de nem bizhatom rá,mert ő is dolgozik,amikor otthon van egész nap heverget ,facebookozik.Köszönöm a válaszokat.Igyekszem tovább csinálni a dolgokat ide haza
2019. júl. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!