Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek gyermekem borere,...

Mit tegyek gyermekem borere, h. vegre megszunjon a viszketes?

Figyelt kérdés

Hosszu honapok ota probalok par kremet a babamon, orvosnal, borgyogyasznal is voltunk, nem haszmmnalnak az ott felirt kremek sem.

Tovabbra is vegtagjait nagyon sokszor vakarja, nehol kis varasodasig is.

2019. máj. 18. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok, ekcèmàs kiütès volt. Nèha olyan volt a böre mint a csiszolópapir. Ezen kìvük, kicserèltem minden fürdetöt ès sampont parfümmentesre.
2019. máj. 18. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk kislányomnál az elocom-canesten kombós krém használt,a házidoki írta fel.Meg zsíros krém fürdés után,bázis c krém.Nekünk sima víztől is kiszáradt,van ahol smirgliszerű tenyérnyi részen,de egyszerűen nem lehet megoldani,hogy ne fürödjön,oviban is tisztán és ápoltan kell menni.Okot egyelőre nem kerestünk,mert a doki azt mondta ismeretlen.Nyilván van ami jobban kihozza,de lányomnál főleg fűtési időszakban van ekcéma.
2019. máj. 19. 07:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon koszonom a reszletes valaszoka. Kulfoldon vagyunk, de juniusban megyunk haza es probalkozni fogok azzal amiket tanacsoltok.

Igen arra mar rajottem h a hoszabb furdetesnel a viz nagyon kiszatitja a boret, azota vannak csak gyors zuhanyozos napok is.

2019. máj. 19. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Hol szokott kijonni rajta, esmennyi idos?
2019. máj. 19. 11:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Vegtagjain lathato,

2.es fel eves

2019. máj. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!