Ti beadnátok 2-2,5ml Spiropent?
A Spiropentet betiltották!
Szerencsére már nem írhatja fel egy orvos sem, tiltott szer lett mivel ez egy drog.
Ventolint szoktak adni ilyen esetekben.
Ha még van megmaradt Spiropented, add le egy gyógyszertárban.
Betiltották? Nemrég írta fel a doki a lányomnak. Nem mondta,hogy be lenne tiltva.
Erről tegyél már fel hivatalos dokumentumot!
Kérdező: olyan gyógyszert adj a gyereknek,amit már kapott,és nem volt rosszul tőle.
Márpedig egy veszettül erős drog a spiropent.
Sajnos anno én is adtam a lányomnak egyetlen egy adagot belőle, utána órákig nem ismertem rá a 4 éves kislányomra. Magából kikelve pörgött, ugrált, járt keze-lába, totálisan olyan volt, mint akit bedrogoztak. Éjfél körül tudott végre elaludni pedig kora délután kapta a mérget.
Mikor kontrollra visszamentünk, szerencsére nem a mi háziorvosunk volt, hanem helyettesítő. A hölgy szörnyülködve kérdezte, hogy ki írta fel a spiropentet a gyereknek?
Nagyon erős doppingszer, iszonyú volt nézni ahogy órákig szenved tőle a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!