Van most valami vírus, ami lázzal jár? Vagy mi lehet ez?
8 hónapos babám kedden belázasodott. Azóta is magasabb a hője (bár a konkrét láz csak estére jött vissza újra, 38.6°C)
Voltunk orvosnál, semmit nem látott rajta.
(Köhög hurutosan, de ez egy hónapja tart, obstruktív bronchitis + esetleges asztma, ezzel májusban megyünk kontrollra.)
Csak félek, nem akarom, hogy nagyobb baj legyen.
Ez érdekes...
Minden betegséggel kapcsolatos kérdésnél rögtön lerohanják az anyukát, hogy mi az, hogy itt kérdezget, vigye orvoshoz azonnal, nekem is mondták már.
Hőemelkedéssel én se viszem amúgy, de én a 38.6-ot már nem ide sorolom.
Igazából attól félek, hogy esetleg felülfertőzés van (mivel mint írtam, több, mint 1 hónapja húzódik a köhögés, nem ürül ki.)
Nekünk 2 hete hétvégén volt olyan hírtelen láza a gyereknek, hogy azt hittük kórházba kell vinni.
Lefektettem délután aludni,és nagyon nyűgösen kelt fel. Láttam rajta,hogy nagyon piros, meg ereztem is hogy forró. Megmértem a lázát, 37. Ez volt negyed 3-kor. ¾ 3 kor már úgy nézett ki a gyerek mint a rák, olyan vörös volt. Megmérgem újra neki 40,2. Lázcsillapító, tea és semmi baja nem volt. Gyerekorvos se látott ilyet,fogalma se volt mi volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!