Hányt a másfél éves kisfiam, mitől lehet? Mennyire súlyos? Lehet agyrázkódás?
20-as vagyok. Én ezt nem értem. Ünnepnapon a védőnő sincs alapvetően szolgálatban, még annyira sem, mint az orvos. Azt megértem, hogy egyikkel közvetlenebb a viszony, mint a másikkal, de ennyi szól csak a védőnő felhívása mellett. Édesanyám orvos, nem volt különbség hétköznap, hétvége és ünnepnap között, felvette mindig a telefont.
Másrészt épp az a jó, hogy az orvos ilyen esetben azt tanácsolja, hogy azonnal ügyelet. Mert az ő szavának súly a van, legalább komolyan veszi az anyuka. De a mi orvosunk például kisebb (nem fejet ért) sérüléseknél simán felajánlja azt is, hogy vigyük el a gyereket a lakására, és megnézi ő, oké, én kisvárosban élek, itt más egy kicsit a helyzet. Nagyobb városban viszont van orvosi ügyelet.
Ráadásul a kérdező kedden sem hívott fel orvost. Kedden ügyvédnél volt, aztán kiírt egy kérdést a gyakorira.
De mindegy, mindneki hibázik, és ha elolvasta a váalszokat, biztosan tanult belőle. Remélem, nem komolya abaj.
Igen utolsó mindenki hibázik,de ez a felfogás nem az ilyen szitukra értendő.
Mi van ha elég 1 ilyen hiba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!