Fogzástól lehet láz? Vagy esetleg elkaphatta a 3napos laz?
Sziasztok! 6.5honapos kislanyom tegnap késő délutánra belázasodott 39,5 fokos volt a láza egy fél kupot adtunk nekiaLement neki a láza 38,8ra aztán 2ora elteltével adtunk neki nurofen szirupot és attól jobb lett 37,5-37,7 fokra lement! Semmi mas tünete nincs a kedve jó, nem köhög, nem folyik az orra,(egy kicsit aluszékonyabb ma reggel, de a láztól és hőemelkedésétől ez normális nem)?
Esetleg a fogzastol lehet ilyen magas láz?(Még annyi,hogy azért fogzásra gondolunk mert tegnap rágta a cumiját es akkor kezdett egy kicsit keservesen sirni,és utána egy kis idővel lett lázas),
Vagy lehet elkapta a 3napos lázat? Az étvágy az jo
Szopizik (most sűrűbben is adok neki cicit,hogy ne száradjon ki)!
Hétfőn Megyünk vele a gyerek orvoshoz! Más is van esetleg hasonló helyzetbe?
Köszönöm gyors válaszod!
Hivtam az ügyeletett hűtőfürdöt,és lázcsillapitás!
Hétfőn tudom gyerekorvoshoz vinni! Addig figyelem sűrűn
Az aluszékonyság az normális,láznál illetve hőemelkedésnél?
Fogzástol maximum hőemelkedése lehet, legalábbis a nagyfiamnál mindig, mielőtt áttörte az ínyet a fog, előtte 1-2 napig volt 37-37,5 közötti hőemelkedése.
Ilyen magasra nem hinném, hogy a figa miatt menne fel, szóval mindenképpen mutasd meg holnap gyermekorvosnak.
Szerintem a 39.5 fogzási láznak már túl magas.Lányomnak 4 foga jött egyszerre 38.5 körül volt a legmagasabban neki.De nézek nála mindent semmi mást nem találtak csak a 4 foga jött.
Amíg jó az étvágya,iszik eszik rendesen nem fenyegeti a kiszáradás veszélye.Az meg, hogy többet alszik érthető, mert lázasan van aki így reagál.A fogínyét meg tudod nézni hogy nincs e megduzzadva neki.
Szerintem az orvos is csak tippelgetni fog ,hogy a foga vagy a 3 napos láz.Max ha pár nap múlva az egész gyerek piros pöttyös lesz abból lehet következtetni, hogy valami vírusos eredetű probléma volt a háttérben, mert mondjuk ha fogzik könnyebben összeszed ezt azt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!